Sunday, September 28, 2014

'CABARAN 30 HARI' - Hari 1 | 1 Gambar terbaru & 5 Fakta tentang diri Alja

Publish on : 4:14 PM There is : 0 Comments Labels : , , , , ,

Assalamualaikum Hi semua.

❇ CABARAN 30 HARI'
❇ Hari Pertama
❇ Soalan➡ 1 Gambar terbaru Anda & 5 Fakta    tentang diri Anda

♥♥5 Fakta tentang Alja.♥♥

[ Tuh Gambar dengan Anak ...........................    Buah ]

PERTAMA. Adalah seorang Hamba dan Khalifah dibumi Allah ini. Setiap manusia yang dilahirkan di bumi Allah adalah Khalifah. Adalah pendakwah yang mengajak Sahabat-2 orang-2 seislam ke Jalan yang diredhai-Nya. InsyaAllah. Sama sama kita buat :)

KEDUA. Nama diberi NUR ALJAWAHIR BINTI KAMASHAH. Inilah nama yang diberi oleh Encik Ayah Dan Puan Emak beri. Inilah nama yang akan digunakan Dari kecil hingga Ke liang lahad. InsyaAllah. Nama diberi kerana Puan Emak ada kawan yang nama ini juga then kawan Emak tuh Baik , sopan santun and Title Cikgu lagi. So Emak Nak anak dia yang sorang nh jd mcm tuh. Tapi , Hahahaha InsyaAllah ciri-2 sopan santun ada lah sbb perempuan kan so kena ayu ayu sikit. *yang digelar perempuan mesti mcm nh, cakap tipu lah. Hahaha*

KETIGA. Mudah Menangis. Eleh baru cakap sikit even tak tengking pun nak menangis. Perli sikit je Dah nak menangis. Jeling sikit je nak menangis. Buat haiwan ke pukul kekanak ke nak menangis. Apa shj yg engko buat sampai kejam eden akan menangis. Lembut tak hati eden? Bukan lembut. Mengada namanya. Hahahahaha

KEEMPAT. Mudah senyum. mudah bad mood. Mudah kesian. Hahaha bila tgh badmood , kau buat aku Marah , aku akan Marah then Marah aku takkan lama sbb aku mudah rasa kesian then aku akan senyum. Haha mcm bina ayat je.

KELIMA. Pemilik selamanya blog "CahayaPermata" . Pemilik Blog yang minat color soft soft. especially GILA PINK. Haha Sebab tuh bila dtg blog nh , mmg tak akan lari Dari color pink. Mesti Ada even sikit. Hahahaha.

Okey done for Cabaran Hari Pertama. Hahahaha suka tau tulis pepanjang nh. Okeyyy, Penat baru balik Dari Krusus CIDB. Jumpa lagi :D

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .