Monday, September 29, 2014

'CABARAN 30 HARI' - Hari 2 | 5 Cara Memenangi Hati Alja

Publish on : 8:19 AM There is : 0 Comments Labels : , , , , , ,

Assalamualaikum hi.

Hehe Excited omak nak update second day punya soalan. Hahaha '5 Cara Memenangi Hati Anda'

Cuaca yang hujan sebegini sangat padanlah dgn soalan kejiwangan sebegini. Hahaha

Actually Takde Cara mana Sgt. Sbb Kekdg pun compius dgn life sendiri *Takde life ke?* hahaha

PERTAMA. Tak hensem tak Apa. Janji Agama Cukup. Solat 5 waktu sehari semalam. Yela mcm mna nak bimbing isteri kalau diri masih terhuyu hayang? Siapa tak sejuk Mata memandang bila SI lelaki hormat perempuan. Pemalu *Bukan pemalu aww awww nyah hokey* hahaha

KEDUA. Kelakar. Alja suka lelaki kelakar. Boleh buat modal untuk tersenyum kambing like crazy bila dia bergurau. Hahaha *mcm pernah alami je?* menipu ah tuh kalau kita SI gadis-2 nak lelaki 24/7 serious. Hoi krik krik nanti. Hahaha

KELIMA.

Err tetiba je Dah Lima. Nampak Sgt nak habis kan cpt soalan nh. Hahahaha

KETIGA. Surprise. Tolonglah buat kejutan. Suka Sgt kejutan kejutan nh. Hahaha Takde hotel Lima bintang pun takpe. Kalau bagi chocolate ke bear ke dalam keadaan yang tak disangka. Mmg gua akan terharu sgt. Lelagi kalau surprise untuk Melamar. Hahaha *Ingat Cinderella?* tak ke sweet gitu? Hehehe.

KEEMPAT. Jujur please. Jgn tipu lah kalau Kata jujur tak penting. Nak kena katuk? Hahaha Kalau jujur lah buat hubungan tuh lagi harmoni. Acewahhhh. Hahaha

KELIMA. Since Alja nh kuat merajuk *Mengade sungguh* Hahaha So memerlukan seseorang yang pandai memujuk hati ini. Bukan kita merajuk dia pun ikut merajuk. Kita ego , dia lagi ego. Lelama panas lah jadinya. So Sila hadir ke sini jika Ada sesiapa yang pandai memujuk. Hahahahahaha

Okey jumpa esok dengan soalan yang lagi mencabar akal Dan Minda. Hahaha jumpa lagi :D

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .