FITNAH ALAM MAYA. Aku diFitnah?!

November 09, 2014 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum Hai semua ...

Facebook sekarang banyak Sgt post benda-2 pelik . ada group sampai di Hacked oleh Orang yang bukan Islam yang nak menghancurkan Islam. Allah sungguh menakutkan :'(

Group yang Alja join nh, group yang dibina atas Kasih Sayang untuk berdakwah sesama kita. Tapi digodam oleh KAFIR LAKNATULLAH. Allah Allah Allah :'(

Mereka post yang berbalik drpd Islam. Mereka post Apa yang tertulis dalam bible. Mereka hacked and remove segala Admin Islam Dan menjadikan Kafir sebagai admin. Kafir yang menjatuhkan Islam.

Dulu post di public kan. Supaya org Luar yang tak join group itu pun blh baca. sekarang? Mereka buat private and menyesatkan org-2 yg ada didalam group itu. Sekarang Alja tak dpt keluar lagi sbb alja belum ada masa nak on melalui laptop. Alja on melalui hp saje skrg nh. Allah :'(

Dah buat report. Ramai org islam kita Dah buat report tapi NOTHING! Ye lah. Pengasas FB pun Kafir. Mana mungkin dia nak dengar Kata kita kan. Report Dah dibuat lama and banyak kali. Tapi tiada respon.

Lagi satu ....


Post timeline, ke group-2, wall-2, yang postnya 18++ , Drawing-2. Hangpa jangan tekan nahh. Itu semua SPAM. VIRUS.

Kekadang Kita tak tekan pun akan keluar juga. Kawan Alja tak tekan, gambar tuh keluar jugak. SPAM. Depan ingat yg Kwn Alja nh tekan, padahal dia Dah lama tak on FB :'(

Fitnah Alam Maya amat menakutkan.
Apatah lagi Fitnah yang Nyata.
Semoga Allah lindungi Kita ♥
Allah Allah Allah

2 Comments

Write Comments
November 10, 2014 at 12:27 PM delete

Betul tu sangat menakutkan. Perlu berhati hati dan banyak berdoa.
Assalammualaikum singgah from http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Reply To This Comment
avatar
Iman Feeqry
AUTHOR
December 1, 2014 at 6:39 PM delete

Astaghfirullahalazim.

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤