chocolate, you made my day happy !! Chocolate apa tuh?

January 25, 2015 4 Comments A+ a-


Assalamualaikum hai wahai kengkawan sekali. Hari minggu hari berkerja bagi pelajar. aik? pelajar pun kerja ke? haha kerja lahhhhhh buat Assigment yg setinggi kemain tuh. hahaha

So, Kita nh tak lari dari stress kan? bila dah banyak buat kerja, asyik rasa nak mengunyah je kan? haaa, samalah samalah dgn Alja. haha sebab tuh makin bambam nh bila dah start belajar. Tangan berjalan buat kerja, tangan juga berkerja masukkan makanan dlm mulut. kehkehkeh.

So, kat sini alja nak bagitahu kat korang, nak share satu chocolate yang sedap kemain. Masuk mulut sekali, teringat teringat nanti bila dah habis. haha Nak tahu tak chocolate apa? haaaa mai mai ..


abaikan model tak bertauliah tuh. hahaha. Fokuskan mata anda pada chocolate je. Sedap ya rabbi chocolate nh, Serius tak tipu! Chocolate dia yang banyak tuh, bertih jagung yang ranggup. chocolate dia bkn 1 layer okey, tapi 2 layer! so, bila korg gaul, sama ratakan dgn bertih tuh, semua kena. Kalau 1 layer mcm tak cukup kan? so Choco Rice dari WAHDAH Delight ni memang berpatutan untuk korang dapatkan :D

MACAM MANA NAK SEDIAKAN CHOCO RICE?

Memula, Korang masak air , then masukkan air panas dalam bekas

lepas tuh, korang rendam choco rice selama lebih kurang 5 minit, dan 

sedia untuk dimakan :D

So apa lagi ? cepat dapatkan. Ada promosi tau sekarang. Promosi Set Combo, 3Jar RM28 include postage hokey. Ha, dapat 3 jar lagi, kelassss kau jah! hahaha


NAK JADI RAKAN NIAGA BOLEH?
Yeszaaa, WAHDAH Delight sedang mencari rakan niaga untuk penjualan Choco rice nh tauu. 

Antara Kritera dicari adalah, 
  • Ingin menjadi orang terawal mengedar produk yang telah menjadi FENOMENA COKLAT TERBAHARU di Malaysia
  • Tiada pengalaman atau berpengalaman di dalam perniagaan
  • Disarankan mempunyai Cimbclicks atau Maybank2u
  • Aktif menggunakan Facebook, Instagram atau Blog.
  • Menjalankan perniagaan dengan separuh masa atau sepenuh masa.
  • Mempunyai impian untuk menjadi usahawan kecil yang BERJAYA
So, korang nak tak jadi Sebahagian dari WAHDAH Delight? Atau nak jadi Dropship? Boleh contact WAHDAH Delight tau! :D
KEISTIMEWAAN MENJADI RAKAN NIAGA WAHDAH DELIGHT
  • Setiap rakan niaga akan diberikan no. id tersendiri
  • PERCUMA bahan promosi bagi Rakan Niaga yang AKTIF
  • Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran kami
  • Mendapat hadiah bulanan / tahunan yang menarik bagi Rakan Niaga yang PALING TINGGI JUALAN
  • Akan dibimbing cara-cara pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
  • Pertanyaan tanpa had 
APA KEISTIMEWAAN CHOCO RICE WAHDAH Delight ni?
  • Produk baru yang menggegarkan pasaran online
  • Keenakan yang tiada tandingan
  • Pembelian berulang
  • Permintaan tinggi

MACAM MANA NAK CONTACT WAHDAH Delight? 
Ha, kalau nak tahu testimoni, Promosi baru berkaitan Choco Rice, Meh Follow-2
video


CEPAT GRAB SEKARANG !! :D



4 Comments

Write Comments
Syira Lokman
AUTHOR
January 25, 2015 at 10:37 PM delete

sedapnyaaa choco rice tuu

Reply To This Comment
avatar
Jazz Lover
AUTHOR
January 26, 2015 at 8:15 PM delete

Memang menyelerakan. Telan air liur saya tengok gambar.

Read my latest entry : Rutin Penjagaan Wajah Jazz Lover

Reply To This Comment
avatar
February 11, 2015 at 1:29 AM delete

aaaaa....sodapnyaaa coklatttt :p

Reply To This Comment
avatar
Helmi Aliarit
AUTHOR
March 5, 2015 at 2:38 PM delete

Dulu waktu kecil suka makan coklat macam ni, dalamnya ada biskut batang atau rice macam tu. Cicah dengan coklat... Sekarang pun kasih ada. Tapi lupa nama dia. Nini cokolat celup kot... :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤