Beauty Product REVIEW : GARCINIA Candy (Procrowd Holdings Sdn Bhd)

September 15, 2015 13 Comments A+ a-


Assalamualaikum Hai semua. Kali ni Alja dengan post terbaru alja ni nak bisik-2 tentang Berat badan Alja yang makin lama makin mengepam naik macam belon. gituuuu. hahaha

baik lelaki baik perempuan, memang kena jaga badan. siapa nak jadi obes kan? Alja taknak. awak nak ke? mesti takkan? kekadang nak kurus bukan sebab nak cantik saja, kurus ni kita boleh buat kerja dengan mudah and tak cepat penat. Nak beribdat pon kita rasa selesa. Yela, bila badan mcm Alja yang kemain mengepam macam belon ni, hahaha so kita susah nak 'bawak' badan kita. sikit-sikit rasa penat. tak gitu? 
So Alja pun try lah makan GARCINIA Candy yang sedap sangat sangat sangat ni. Alja dah mkn dalam lebih kurang 2 minggu and hasil dia mmg superb. Kalau yg agak-2 malas nak bersenam, kunyah je GARCINIA Candy ni, tuptap buat kerja rumah sikit-2 kemas-2 boleh turun hampir 6KG. 

Dengan tema Garcinia Candy yang berwarna hijau ni, menarik hati tau. hati tuh macam magnet suruh makan suruh makan. hahaha 
serius! Bukan nak menbongak tauuuu, haha tapi Alja dah makan dalam lebih kurang 2 minggu (on-off) turun 5KG ! Seronok tauuuu. lelagi alja sekrang tengah bizi praktikal ni  jadi tak sempat nak bersenam sangat. So ambik Garcinia Candy, Kunyah-kunyah dan Kurus! Well done sis gitu ;)

if Makan Garcinia Candy + Bersenam. mesti lagi superb resultnya kan? Lepasni nak try buat cengini Bersenam dan Bergarcinia candy. lagipun kan, Garcinia Candy ni tak ada pantang larang tau. itu yang best! :D Kita boleh makan apa yang selagi boleh tapi berpada-pada ler pong. hahaha

Lagi satu, yang bestnya tentang garcinia Candy ni, Kita tak telan tau bulat-2 gitu, kita Kunyah-kunyah je tauuu, mcm gegula rasa dia. Ini kalau fikir gula-gula boleh habis dalam 1 hari. haha sebab rasa dia mcm coklat susu kenyal-kenyal tapi yang ini perisa avocado. haih teringat gula-2 kenyal susu yang gambar kambing tuh, siapa pernah makan time balik sekolah, beli gula-gula susu gambar depan kambing? angkat tangan! hahaha 

Tengah-2 seronok menaip ni, tetiba terlintas trademark Garcinia Candy "Kunyah-Kunyah Kurus" boleh gitu? hehehe 


Ha seronok sangat bercerita, meh kita cerita pulak pasal produk Garcinia Candy ni.
Maklumat Produk
 Kebaikan/Fungsi produk
  • Membuatkan rakan anda jeles (Kakak Alja jeles dah ni, dia pon nakkkk!)
  • Membuatkan anda sangat selesa dengan penampilan
  • Membuatkan anda kenyang sebelum amik lunch 
  • Membuatkan anda bertenaga walau skip lunch
  • Membuatkan anda terpaksa beli seluar baru lebih kecil
  • Membuatkan kawan anda minta rahsiaa sebenar
  • Membuatkan anda menyesal kerana tidak ambil dari dulu
  • Membuat kawan2 anda puji anda lain sangat. 
  • Membuat anda bangga dan yakin dengan diri anda

2. Maklumat lain
  • CARA MAKAN : Hanya perlu KUNYAH KUNYAH
  • FLAVOR : Perisa avocado yang sangat sedap
  • Repeat order yang tinggi
  • Kesann yang copat dan paaantasss

3. Alja Nak tambahkan keyakinan korang ni, So Alja nak share Testimoni Garcinia Candy terbaik ni dan gambar-gambar lain boleh rujuk di page Rahsia Berkesan Kuruskan Badan 

Ini antara Testimoni Produk Garcinia Candy 

BERITA BAIK |  BERITA BAIK  |  BERITA BAIK

Korang nak tahu tak, Alja ada berita baik ni nak bagitahu korang tentang Garcinia Candy ni. 

Tahu tak pihak Procrowd Holdings sedang mengadakan promosi untuk 200 pelanggan terawal tauu. Wah Seronoknyaaaa. Alja nak Jadi salah seorang 200 pelanggan tuh jugaaa. Siapa tak mau kan produk terlajak kurus. haha

ok, camni, kalau korang nak promosi ni atau nak tanya lanjut tentang Garcinia candy ni. Korang Cecepat whatsapp sis Ika dari Procrowd - 0196335690 tau.

JANGAN LEPASKAN PELUANG !! :D

13 Comments

Write Comments
September 19, 2015 at 9:02 AM delete

Salam kenal dari blog uzu, kisah emas putih
Jom singgah blog : Nurfuzie.com

Reply To This Comment
avatar
Mahamahu
AUTHOR
September 20, 2015 at 4:23 PM delete

Lelaki boleh guna ker hehehehe
Singgah dari blogwalking emas putih....

Reply To This Comment
avatar
Jiran Sebelah
AUTHOR
September 21, 2015 at 12:19 PM delete

Salam.. Saya singgah blogwalking yeee.... =D

Reply To This Comment
avatar
Mrs Yatie
AUTHOR
September 21, 2015 at 4:47 PM delete

hi. PG singgah blogwalking dari blog emas putih ;)

Reply To This Comment
avatar
yaya cendana
AUTHOR
September 21, 2015 at 5:17 PM delete

haiii....yayac singgah sini blogwalking dari BW UZU.... NO.5 - www.yayacendana.com ^_^ done follow

Reply To This Comment
avatar
September 22, 2015 at 10:37 AM delete

ramai nak kurus kat malaysia ni kan

Reply To This Comment
avatar
i Love Bunga
AUTHOR
September 23, 2015 at 10:42 AM delete

Salam..jln2 blogwalking untuk hri ni kejap ;) dr blog emas putih....selamat Hari Raya Haji...sy follower ke2049 di sini ..

http://ilovebunga89.blogspot.my/

Reply To This Comment
avatar
September 23, 2015 at 12:33 PM delete

boleh try
Mari lawat blog cik en
Nurfuzie.Com
Cik en mencari sponsar untuk GA cik en
Pencarian Sponsor Give Away Nurfuzie Dot Com #1
Entry terbaru cik en mengenai
Apa Itu Lotus Birth?

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
September 29, 2015 at 3:19 PM delete

Salam kenal juga. Maceh singgah :D

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
September 29, 2015 at 3:20 PM delete

boleh-2. lelaki perempuan boleh guna :D maceh singgah :)

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
September 29, 2015 at 3:20 PM delete

maceh singgah wahai jiran sebelah :D

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
September 29, 2015 at 3:21 PM delete

betul-3 termasuk Alja! hehe sebab di Malaysia bilangan Obesiti sangat ramai :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤