Monday, November 9, 2015

Application Review : Easy Touch ( Pink Style )

Publish on : 3:35 PM There is : 4 Comments Labels : ,
Assalamualaikum hai semua, harini alja nak share satu application untuk henfon. Application ni alja rasa bagus, sebab tak rosakkan bahagian 'Home button' and 'lock button' henfon kita. Install secara Free di Play Store henfon korang.
oleh kerana alja suka sangat dengan hello kitty and nasib baik ada Themes hello kitty ni. haha actually memacam themes ada, EXO, Doraemon, dan memacam lagi. Comel-2 kawaii-2 rock-2 semua ada. 

Nah, ni alja share sedikit review dari pengguna Easy Touch (Pink Style). Semua bagi feedback terbaik. Alja pun rasa App ni terbaik dari sebelum ni yg alja install.
dan ini adalah antara themes yang alja share, kalau nak tahu themes apa lagi, cepat-cepatlah install tau di play store ! :D Ingat pengguna Iphone je ke ada benda ni? Ha, pengguna Android pun ada tau! hahaha . Very Recommended!

4 comments:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .