Thursday, November 12, 2015

Masyarakat Prihatin : viralkan kisah adik thaqif

Publish on : 8:30 PM There is : 6 Comments Labels : ,
Tolong viralkan kisah adik thaqif yang berusia 2 tahun. Adik Thaqif disahkan kanser sebelum raya. Adik Thaqif juga dah menjalani pembedahan di kepala dua kali. Pembedahan kedua sebab masih ada nanah dlm kepala. Dan result darah tak ok.

Nor, ibu Thaqif berhenti kerja sebab nak jaga Thaqif di HUSM. Salleh ayah Thaqif ambil halfpaid gaji. Kena ulang alik dari Gua Musang ke HUSM sejak Juali. Pastu dlm bulan ni ibu Thaqif nak bersalin anak kedua.

Keluarga ini kekurangan dari segi kewangan sebab susu Thaqif sahaja RM83 untuk 4 hari. Itu tak termasuk lagi perbelanjaan rumah sewa, kos ulang alik dengan baby bakal lahir dan selepas ibu Thaqif bersalin Kalau ayah Thaqif yang kena jaga Thaqif, kemungkinan ayahnha kena ambil cuti tanpa gaji.

Tak salah kita hulurkan sedikit bantuan demi adik ni. Mane tahu bila masa kita ditimpa musibah ade juga yang datang menghulurkn bantuan.
Semoga Allah membalas jasa kalian yang membantu adik thaqif. Aamiin.

Maybank - 1621 4305 6704
Bank Islam - 0901 0020 276519
atas nama ayahnya - Mohamad salleh bin boniya


Semoga hasil ni dapat membantu adik Thaqif, semoga adik thaqif cepat sihat. Aamiin.

6 comments:

  1. semoga adik thaqif akan sembuh dan sihat kembali....

    ReplyDelete
  2. Moga dipermudahkan urusan mereka...

    ReplyDelete
  3. Kesian tengok adik thaqif.. semoga ibu bapanya tabah menghadapi dugaan besar nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Aamiin. Semoga adik Thaqif pun kuat menempuh kesakitan ini :')

      Delete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .