Wednesday, March 30, 2016

Beauty Product Review : Ephyra Skin Nano Serum (Trial)

Publish on : 9:21 PM There is : 0 Comments Labels : , , , ,

Assalamualaikum hi kawan kawan yang setia dalam blog Alja ni. Hihi harini Alja nak share feedback alja guna trial serum Ephyra ni.

Alja pakai Ephyra  skin nano serum (trial) punya memang tepat-2 sebulan punya penggunaan alja pakai. Jimat sebulan duit kita. Hihi

Sebelum ni Alja pakai serum yang botol kecik-2 tuh, mmg ok suka ya amat ya ampun ya ya ya.

Lepastuh habis, malas nak beli, lagipun leceh sikit sebab dia kecik kecik punya botol. Tapi mmg serum tuh bagus tak tipu tak bohong bukan kena bayar punya feedback hokeng. Haha

lepastuh Alja stop pakai serum tuh Sebab emak alja kata ala student kan, emak kata tak payah pakai sangat benda alah cengini. Jadi Kita stop lah sekejap. Time tuh pulak ada jom heboh dekat bukit jalil.

Ada promosi Serum Qu puteh qu puteh muah tuh tapi sayangnya tak sesuai dengan muka. Naik bintik hitam banyak. Jerawat apatah lagi. Kalau kena panas, berminyak sgt muka. Jadi rasa tak selesa. Kita beli 2 botol pulak tuh. Membazirnya T_T

Maka stop lah tak pakai sgt lepastuh dalam stop guna serum qu puteh dalam 2-3 minggu. Datang pulak si serum super hebat no 2 hebat yang Alja penah pakai iaitu Ephyra Skin Nano Serum. Kita dapat trial punya.

Memang best sangat dapat guna. Mukaaaa terus tak naik jerawat sangat. Pori-pori kan selalu ada kat bahagian pipi tuh, makin lama nampak makin ok makin kecut.

Lepastuh, parut jerawat parut-parut yang susah hilang tuh makin pudar. Ya Allah suka sangattttt rasa nak menangis sebab dah jumpa produk yang elok untuk kulit kita.

Dan juga, bila kena panas, muka tak brrminyak. Kalau pakai mekap ke tak pakai mekap ke muka jadi tak berminyak rasa sejuk je muka tauuuuu. Jerawat apatah lagi naik segannnnnn nak naik. Haha

Sebab sekarang pun Alja pakai sabun + serum Ephyra. Jadi hasilnya makin superb lah kan. Harap inilah produk terakhir dan sesuai dengan Alja dan untuk kita semua. Aamiin. Hihi biasalah perempuan kan tak lari dari kecantikkan. Lelaki apa kurangnya. Haha.

Nak cuba juga? Boleh msg Alja dekat Facebook untuk details pembelian Ephyra ni tau. Kita cantik sama sama.

Oh ye, lelaki nak guna pun boleh tau. Lelaki hensem macam Norman Hakim, yang kita perempuan ni biar cantik gojes macam memey. Cantik hensem sebelum raya gittew. Hihi :D

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .