Jualan Ephyra: PROMO MEGA RAYA DAH BERMULA! (Terhad)

May 26, 2016 1 Comments A+ a-

Assalamualaikum hi semua! lagi seminggu je nak puasa kan. Emm kulit dah cantik ke belum? kulit Alja in progress sebab nak gebu gebas masa Raya :p hihi

Eh nak tau tak, sekarang EPhyra tengah buat PROMOSI RAYA tau! Limited. tapi harga ni harga untuk Semenanjung sahaja! Cepat grab rugi sangat kalau tak grab! Dah termasuk postage dah harga tuh. Siap ada freegift. wuu seronoknya!

Jom cuci mata dulu produk apa yang tengah promosi :D
Wah! ini semua produk famous dari Ephyra lah! Memey suhaiza da Norman hakim bukan takat model gitu je ye, tapi mereka juga pengguna setia Ephyra! Wah :D

Nak order? Boleh Contact nombor bawah ye, order cepat sebelum kehabisan stok dan Freegift pun limited!

EPHYRA PREMIUM : 
Harga : RM180 ( asal rm197 )
Free : 1 sample Ephyra Skin Nano


KOMBO EPHYRA SKIN BAR + EPHYRA SKIN NANO :
Harga : RM100 ( asal rm 127 )


INTEEMOR PAKEJ 2 BOTOL :
Harga : RM 90 ( asal rm98 )
Free : makeup bag limited edition ( purple)


Contact nombor : +60136441054 



Xoxo, Alja.



1 Comments:

Write Comments
Emy Effendi
AUTHOR
May 26, 2016 at 2:22 PM delete

jom join >>> http://emyyyyemyyyy.blogspot.my/2016/05/giveaway-topup-by-cik-emy.html

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤