Friday, May 20, 2016

Yeay! Kad Raya dah selamat mendarat :D

Publish on : 5:29 PM There is : 1 Comments Labels : , , ,
Assalamualaikum hi semua. update ni cuma nak bagi tau kad raya Alja yang Alja tempah harituh dengan Kak Shida Radzuan dah siap and dah selamat sampai ke tangan Alja. seronok! yeay.

Inilah namanya sediakan kad raya sebelum raya! ada ke pepatah macam ni? haha bantai.
See! Tahu tak, 10 tempahan pertama dan terawal akan dapat freegift dari Kak Shida. semua kaler pastel. cantik geram tengok. haha seperti yang korang lihat dekat gambar atas ada makhluk berbungkus kaler hijau turqoise, itulah freegift dari kak shida. Apa itu? itu adalah Tudung bawal. package boleh pakai time raya, jimat dah :p hehe
dan atas ini adalah kad raya Alja yang Alja tempah. cantik tak? cakap cantik cepat! hahaha memang susah nak lari dari warna baby blue dan pink ni. Fav sangat.

Nak tempah juga? Jom Order dengan Kak shida. Untuk freegift ni, tadi kak shida ada update masih ada 5 kekosongan lagi. kalau nak, boleh cepat contact kak shida tau :)



pstt, nak tak kad raya Alja? siapa nak and sudi nak? hamboi sedih ayat. haha Boleh msg Alja tau sebab limited, alja tempah 50keping je dan dan dan Alja ada button badge dari blog Alja juga, ingat nak bagi sekali. button badge pon limited ada dalam 20-30 je kot rasanya. not sure. Jadi kena guna konsep Siapa cepat dia dapat! hihi Btw kalau korang ada buat kad raya, boleh bagi Alja, nak simpan semua kad raya blogger Malaysia :D

Bye Xoxo :)




1 comment:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .