Saturday, June 4, 2016

Beauty Product Review : VCare Foundation Beauty Solution [ Glow glow shine gittew ^^ ]

Publish on : 1:36 PM There is : 0 Comments Labels : ,
Assalamualaikum Hai semua! Sangat busy even hari cuti , bila penat, nak update pon tak larat :p so harini nak cerita pasal foundation yang selalu Alja pakai. Memang best sesangat sangat tau foundation ni, muka pon jadi glow glow in shine gittew. Hahaha
Alja guna kaler purple iaitu medium
VCare Founcation Beauty Solution. Foundation ni Ada 3 jenis macam, iaitu Light, Medium dan Deep. Alja guna Medium oleh kerana Alja ni bukan muka ala ala minah saleh, tapi Minah Jawa (sesuailah dengan nama Alja = Jawahir. Haha)

Alja share sebab bila pakai, ada je yang tegur “Eh glowing nya muka, pakai apa” “kenapa muka Nampak lain” So memang terniat nak share foundation ni tapi cari masa je, and sekaranglah masanya.

Muka kita tak glow ala barbie. so foundation ni boleh lah tutup cela cela yang tak dtutup. hehe lagi satu, kecik bukan sebarang kecik tau. kecik ni, alja dah bertahan lebih 3 bulan sebab Alja bukan jenis mekap, (sebab tak reti mekap sebenarnya) lagipun gi class pon pakai bedak tabur je cuma kalau pergi jalan atau ada event ke baru pakai ^^
Ada 3 jenis foundation Vcare, iaitu :
  • Light – Kulit cerah putih kemerah-merahan
  • Medium – Kulit melayu normal
  • Deep – Kulit sawo matang
Ini pack lama Vcare
Ini pack baru Vcare, baru je lagi tukar "baju" haha ^^
Dekat mana nak dapat? awak semua boleh contact kakak ni ye ^^ Alja dah siap siap bagi contact, nanti mudah tekan je terus :D bukan review berbayar ye, ni review ikhlas dari hati setelah lama guna foundation ni jadi tergerak hati bagi review best :)

Whatsapp - 011-35409181 (Misha)
Instagram - @umie_maischa

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .