Friday, June 10, 2016

Jom CLEANSE, CLEAR, CANTIK dengan ABSOLUTE 25 Pembersihan usus secara selamat dan pantas ^^

Publish on : 4:30 PM There is : 0 Comments Labels : , , , ,
Assalamualaikum Hi semua, Pernah tak korang rasa 3-4 hari tak membuang? Rasa susah sangat nak membuang? Alja pernah. Kalau sehari tak membuang, mesti rasa pelik atau mesti ada problem. Sebab Alja ada baca di blog sahabat lain (tak ingat blog apa) seeloknya membuang sehari sekali atau dua kali. Bila tak membuang, mulalah badan rasa cepat letih, rasa malas. Asyik ler nak tidur. Yes, tak nafikan, sebab kalau dekat Asrama, Alja pun macam ni. Kerja nak tidur je! T_T sebab tuh makin jadi doraemon. Sebab makin malas. Kesian baju semua tak muat dah. Nak kuwus balek T_T

Tahu tak, Kalau usus kita tidak sihat atau kotor, ini bermakna badan kita banyak toksin tau! Jika banyak toksin dalam badan, akan muncullah pelbagai penyakit seperti sembelit, masalah penghadaman, kembung perut, sakit kepala, letih dan lesu, perut buncit dan mulut berbau. Mulut berbau bukan hanya penyakit resdung je tau ada simtom ni.
Jadi bila dah banyak sangat toksin dalam badan tak dibuang mulalah kulit menjadi kusam, tak bermaya, kulit berubah tona juga adalah salah satu faktor toksin banyak dalam badan. Tak percaya? Cuba minum air masak 8 gelas sehari atau 3-4 liter air masak mengikut kuantiti badan korang selama sebulan atau lebih dan jangan skip! Mesti ada perubahan pada warna kulit disamping dapat kurus. Wuuuu siapa taknak kurus sihat cantik gebu gebas! hahaha

Gegirls mana tak nak cantikkan? Ada ke yang taknak? Mestilah nak cantik depan suami kalau yang dah kahwin. Alja yang bujang ni pun nak cantik. Sebab bila kita sihat, cantik, kurus, badan pun rasa ringan dan bila berhadapan dengan orang ramai, keyakinan lagi tinggi!
Toksin dalam usus yang berkerak tuh pun sebenarnya penyebab berat badan naik tau! Ha, tapi sekarang tak lagi, mai sini, Alja nak soksek (share) dengan korang satu beauty produk ni tau. Produk ni Alja dapat semasa Alja pergi Event Absolute 25 Soft Launch bersama Kelab Blogger, Minggu lepas. Produk ni Alja dah cuba seminggu dan boleh tahan sesi kerjasama dengan toilet. Haha Senang sangat membuang. Betul tak tipu!
Bersih dalaman, cantik luaran.
Bila dalaman dah bersih, luaran pun cantik. Tak perlu lagi produk kecantikkan lain. Sebab bila dalaman kita dah bersih dari segala toksin, maka luaran pun akan terhasil. Sebab luaran kita ni dipengaruhi oleh dalaman kita. Ha Jimatkan? dengan satu produk je satu badan menjadi! Alhamdulillah.
Ehsan dari Gambar FB NutriRiche Malaysia
Absolute 25 dibawah keluaran NutriRiche Health & Beauty Sdn Bhd ini selamat dimakan kerana telah mendapat  kelulusan KKM dan disahkan Halal oleh JAKIM serta melepasi ujian kualiti makanan ketat yang diiktiraf oleh ISO17025. Bersesuaian dengan tagline Absolute 25 iaitu
CLEANSE, CLEAR, CANTIK.
Kenapa diberi nama Absolute 25? Umur 25 ke atas sahaja ke boleh makan? Ye, 25 Ke atas sahaja. Tapi boleh je umur 25 ke bawah makan. Macam Alja, Alja belum 25 lagi ok, jauh lagi cecah 25 T_T hihi, melalui Q&A tempoh hari, lebih elok diambil sebelum umur 25 sebab kita dapat bersedia lebih awal dari masalah masalah yang alja senaraikan sebelum melarat. Betul tak? Lagi lagi dengan adanya bahan Collogen didalamnya.
Penggunaannya pun mudah, dan boleh dibawa ke mana sahaja tanpa takut pecah sebab ia didatangkan secara bentuk sachet. 1 kotak ada 20 sachet. Cara makan pun mudah sahaja, hanya koyak sachet dan makan! Tak perlu nak shake shake, letih tangan tau. Bau pun wangi, bau bubblegum ^^

Ada pantang larang ke? Biasalah apa sahaja produk kita ambil dan kita nak cantik, perlulah kita kurangkan pengambilan kafein, minuman manis, bergas. Boleh ambil tapi jangan kerap Sebab minuman kafein ke bergas ke ais ni melambatkan lagi proses sesuatu produk.
Review dari Alja selepas seminggu menggunakan Absolute 25 ni, satu je nak habaq, KORANG MESTI CUBA! Sebab bila alja makan, memang mudah membuang. Tak payah nak tunggu 2-3 hari kemudian. Pagi je buang, malam pun buang. Jadi badan pun rasa ringan. Maaf sangat nak cakap, Pembuangan selepas menggunakan Absolute 25 ni sampai ke kerak-kerak lendir-lendir pun keluar. Disebabkan lendir-lendir ni lah badan menjadi berat dan sebab itulah asyik nak tidur je. Sekarang tak lagi, lebih cergas sikit. Alhamdulillah. Nak cuba guna satu kotak pula atau mungkin dua-2 kotak terus! Hihi

Korang nak cuba Absolute 25 juga? Untuk dapatkan harga promosi dan maklumat lanjut tentang produk ni. WhatsApp atau SMS team Absolute 25 di talian 012 206 7007 atau 017 240 0788 boleh juga melayari Facebook NutriRiche Malaysia atau Instagram NutriRicheMalaysia untuk keterangan lanjut.
Pssttt! Berita baik ni, tahu tak, tahun 2016 ni. Pihak Syarikat Nutririche Health & Beauty Sdn Bhd sedang mengadakan pertandingan Like, Share dan comment tau! Pemenang bakal mendapat sebuah IPHONE 7 yang terbaru ni. WOW! Marilah meriahkan Pertandingan ni. Mana tau rezeki kita kan. Hihi ^^

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .