MENCARI SPONSOR GIVEAWAY (June 2016) ^^

June 04, 2016 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum hi semua. Alja rasa macam dah lama tak buat Giveaway plus, Alja ada wide shawl nak bagi. Alang-2 boleh buat GA terus.
Jadi sekarang, ada sesiapa nak join jadi sponsor? Limited sangat. Syarat?
Nak tahu syarat boleh PM Alja di FB ye (Nur Alja) atau di page Alja (boleh tengok di sidebar) atau Dm instagram (@NurAljaLee)
Kalau boleh sampai rabu ni je nak cari sponsor. Sponsor Alja taknak banyak, Sebab nak mudahkan semua org. jadi kita terhadkan para sponsor dan Syarat boleh PM personal dgn Alja ye ^^

2 Comments

Write Comments
Mama Darwiish
AUTHOR
June 5, 2016 at 11:30 AM delete

macam berminat je hehe, tempoh ga berapa lama ?

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 9, 2016 at 11:43 PM delete

Jom Join hihi 4 hari je Alja buat :D

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤