umphhh!! Sedapnya Coklat Panned Raya ni ^^

July 15, 2016 3 Comments A+ a-

Cuba bagitahu sini siapa yang tak suka Coklat? Peliknya awak. 1 dalam sejuta. Tapi rata-rata kita mesti suka coklat kan? Yes termasuk Alja.

Tapi alja bkn coklat lover-2 giler lelagi kalau coklat tuh cepat muak. Tapi coklat ni tak. Sedap sangat sangat serius tak tipu.

nama coklat ni Coklat Panned Raya. Mengunakan coklat premium (couvuture) dan ada badam sebiji di dalam. Badam rangup habis ^^

Harga :
1kg - Rm60
10kg> - Rm55/kg

Postage :
1-3kg - RM20 (pakai icebox)
so lebih jimat order 3kg terus.

Last order 20 ramadhan ni tau. Ruginya tak order T_T

Ha nak order? wasap/call/sms - Haridah 0132911762

Ni review ikhlas baik punya. Sebab coklat ni memang sedap! Huwarghh kakak-2 and anak-2 buah kita pun kunyah tak henti. Siap kena sound 'woi udah lah tuh' hahaha

3 Comments

Write Comments
MG schmidt
AUTHOR
June 17, 2016 at 8:10 PM delete

Uish! Nmpk pun dh sedap tu...
Siap dh klik2 kt sni bg duit raya sikit kt dia :)

Reply To This Comment
avatar
June 17, 2016 at 10:17 PM delete

Alaaaaa kenapa pelik :( Kita tak suka coklat :'( sebab taktahu knpa bila makn coklat sakit tekak. Sebab tu ain refer sweets :)

Reply To This Comment
avatar
Nabila Syifa
AUTHOR
June 25, 2016 at 5:46 PM delete

nak tester boleh? ahaha

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤