Thursday, August 4, 2016

NARRATRS : Jana Income melalui Instagram dan Facebook ^^

Publish on : 1:37 PM There is : 0 Comments Labels : , ,
Assalamualaikum hi korang. Alja straight to the point ye. Korang pernah dengar tentang website NARRATRS tak? NARRATRS merupakan satu website buat pengguna media sosial yang dapat menjana income tepi. hahaha

Hampir kesemua kita mesti ada akaun Instagram kan? Tak pun Facebook? Sambil-2 korang layan post-2 kawan-2, apa kata korang post satu kerja yang diberi oleh NARRATRS. NARRATRS akan beri satu kempen untuk kita post ke media sosial kita.

Duit yang kita dapat, dalam USD. Kalau ada akaun PAYPAL lagi bagus. Sebab NARRATRS perlukan akaun PAYPAL untuk transfer duit USD hangpa tuh ;) Best kan? Sambil-2 Online, duit pun masuk. Tak cuba tak tahu. InsyaAllah.
Boleh pilih sama ada nak Sign up guna Instagram atau Facebook 
Dah Sign up? Isi butir-2 Nama dengan Email yang AKTIF tau.
Then, scroll bawah sikit, update profile pulak
isi Paypal Email. SAVE PROFILE! Yeay.
Dan ini merupakan kempen pertama yang keluar, Fahamkan syarat-2 yang diberi then Post ^^

Tadaaa siap! senang kan? Nak juga? Jom lah join NARRATRS. Tekan Link tuh ye then Sign Up ^^ Goodluck.


P/s: Screenshot guna hp je, Kan smartphone :p haha

No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .