Product Review : Minyak Herba Asma Mujarab

August 01, 2016 2 Comments A+ a-

Assalamualaikum hi semua. Seminggu sakit, nak update blog pun tangguh-2 T_T sekarang dah sihat sikit lepas makan sup ketam hasil kasih sayang air tangan emak. hihi.

Alja nak share satu minyak urut. Pernah nampak tak minyak macam gambar yang Alja tunjuk dekat atas tuh? Minyak Herba Asma Mujarab. Tak pernah dengar? pernah dengar? ha tak kisah lah, nak juga korang dengar Alja share ni. hahaha. Apa bagusnya minyak ni? Ha kenalah baca.

Korang ada masalah sakit luaran tak? macam Kembung perut, Terkena api, digigit binatang, tergeliat, sakt gigi? terutama batuk, lelah dan Asma? ada ada ada? Ha kalau ada, cuba try test guna minyak ni, bau minyak ni macam minyak gamat. Lebih baik kita cegah awal awal kan :)

Review dari Alja, Biasalah tgh sakit ni, mesti ad rangkaian batuk, selsema kan. Alja batuk, alja sapu dekat dada dengan leher, hihi ada ok sikit. Kalau tak, sampai nak bernafas pun susah sebab batuk. bila dah rasa reda tuh, rasa fuh lepas seksa dunia. hihi. Alhamdulillah.

Ha amaran keras, dah nama pun minyak, UNTUK SAPU LUARAN SAHAJA tau, jangan hangpa pi minum pulok. Jadi lain kang. hahaha.

Itu Review dari Alja, nak tengok review dari orang lain tak? Meh Alja share meh.
[ Tak nampak? Tekan je gambar ni]
[ Tak nampak? Tekan je gambar ni ] 
Ha tengok? Minyak yang bukan calang-calang. InsyaAllah, Apa pun, kita kena usaha juga mengatasi apa jenis penyakit. Setiap penyakit kan ada ubatnya, kecuali MATI. Jadi, Jom lah mencuba produk ni, Alja dah guna. Lepas ni lenguh badan, boleh lah sapu.

dan, yang penting kalau nak beli, Mestilah yang ORIGINAL tau. Bukan yang FAKE. Nak tahu Original macam mana? ok Alja tunjuk dekat angpa nah.
Yang Asli macam dekat atas ni, ada Hologram, QR COde dan No Siri 

Nak juga tak? Kalau nak cuba, Hubungi nombor atau pergi ke website yang Alja kongsi dibawah ni :)


NO TEL HQ: Puan Nurul : 017 623 9935 (Produk Owner) ATAU
En. Hafis : 013 480 6787 (Bahagian Pemasaran).

2 Comments

Write Comments
Kaklong
AUTHOR
August 2, 2016 at 11:09 PM delete

Ada juga yang fake yer?

Nak try juga la minyak ni nanti.. :)

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
August 4, 2016 at 1:40 PM delete

haah sekarang ni semua benda nak fake. serammmm :D cuba kak jgn tak cuba.

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤