Sunday, September 11, 2016

Product Review : Harum Malam | Supplemen dalaman yang harus diambil oleh semua wanita

Publish on : 11:45 PM There is : 0 Comments Labels : , ,
Assalamualaikum Hai semua, Alja nak share satu supplemen tambahan KHAS untuk wanita iaitu HARUM MALAM keluaran dari Millennial Gen. Siapa pernah dengar tentang produk ni?

Harum Malam diformulasi dengan ekstrak ros yang sememangnya bagus untuk menangani masalah bau badan. Harum Malam ini sebenarnya supplement khusus untuk kaum wanita. Supplemen yang dapat membantu menyihatkan dan mencegah bau badan. Bukan itu saja, malah dapat merawat masalah seperti keputihan, gatal² vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan lain² lagi.

Harum Malam bukan untuk wanita yang sudah berkahwin sahaja tetapi sesuai juga untuk anak dara. Boleh di ambil setiap hari walaupun period, dalam pantang dan menyusu bayi. Untuk wanita yang preggy (pregnant) tidak digalakkan untuk consume sebab takut akan mengalami kesukaran bersalin (sempit).

Golongan yang sesuai ambil minuman kesihatan Harum Malam:
✔ Wanita Berkahwin
✔ Anak Dara
✔ Wanita Berpantang
✔ Sesuai untuk yang menyusukan anak
✔ Sesuai untuk usia 50 tahun ke atas
Kelebihan dan khasiat minuman kesihatan Harum Malam:
✔ Membantu menyegar dan menyihatkan badan
✔ Mencantikkan dan menaikkan seri wajah
✔ Membantu menghilangkan bau badan dan mulut
✔ Melegakan panas badan
✔ Menegangkan payudara
✔ Memulihkan rasa rapat
✔ Mengencang otot kewanitaan
✔ Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal
✔ Menambah keharmonian suami isteri
✔ Menyihatkan rahim
✔ Mencantikkan payudara agar sihat dan montok
✔ Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
✔ Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
✔ Membantu membunuh bacteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing
✔ Meningkatkan system tahan tubuh serta menstabilkan hormon
✔ Mengurangkan tekanan dan tension
✔ Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan 

Nak tengok review dari pengguna? Jom tengok gambar testimoni
Review dari Alja, Alhamdulillah, Alja dah makan Harum Malam ni selama seminggu lebih. start makan hari Khamis malam, Tup-2 Ahad dah period. Period memang lancar lah. Tak senggugut langsung. Kalau tak sebelum ni sakit ya ampun, sampai menangis tahan sakit senggugut.

Lepas makan Harum malam ni juga, rasa lebih bertenaga. Tak cepat letih. Masalah miss V memang makin berkurang. Rasa seronok sangat bila try Harum Malam ni. InsyaAllah akan continue lagi lepas ni. sebab baru makan setengah botol dah nampak hasil, kalau ambik 3-4 botol, kan lebih elok? :D

memang bagus lah produk ni, recommended sangat. Bagi Alja, Anak dara elok ambik benda ni untuk penjagaan lebih mendalam sebelum kahwin. Nak tahu lebih, meh PM :p hahaha

Cara pengambilan pun amat mudah
Pagi : 1 sudu sebelum sarapan
Malam : 1 sudu sebelum tidur
*boleh diminum terus
*Pastikan guna sudu plastik kerana Harum Malam mengandungi madu,dikhuatiri kalau guna sudu besi akan hilang khasiatnya.boleh simpan dalam peti sejuk .Produk Harum Malam Halal dan lebih 7 tahun dalam pasaran

Kandungan:
Ekstrak Ros, Sirih, Buah Tin, Kismis, Madu, Goji, Limau Purut, Kayu Serapat, Buah Delima, Manjakani, Pueraria Lobata, Pueraria Mirifica, strawberry, senna. 100% ramuan asli
Isipadu : 250 ml
Berat : 580 gram
Harga : Sebotol RM33.00 (SM) | RM39.00 (SS)

Pantang Larang HM:
– Elakkan minuman berais
– Ibu mengandung tidak dibenarkan
– Minum ikut sukatan yang dibenarkan sahaja ( Tidak digalakkan mengambil lebih dari sukatan )
– Untuk kesan yang maksimum,amalkan setiap hari.

PASTIKAN BELI YANG ORIGINAL
Nak cuba juga? Boleh sangat sangat boleh. Boleh hubungi nombor atau laman sesawang yang tertera dibawah:

Company: Millennial Gen Sdn Bhd
Alamat: 11G, Jalan Keluli AL7/AL, Pusat Perniagaan Bukit Raja,
Section 7, 40000 Shah Alam, Selangor
HP: 010 404 2769
Office: 03 3358 5344

Instagram: Hrum Malam HQ


No comments:

Post a Comment

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .