WePrint : Liberty Printing Mesin pencetakkan gambar dengan pantas melalui aplikasi Wechat!

November 08, 2016 1 Comments A+ a-

Masih kah kita Ingat suatu ketika dulu? Guna Kamera, Pakai Kodak, film, then hantar kedai untuk dicuci untuk dijadikan sekeping gambar? Tak mungkin kita lupa, sebab tu perkara yang legend kot! Pada Era zaman serba maju ini, segalanya harus cepat, mudah dan pantas! Termasuklah print gambar untuk diabadikan sebagai kenangan kelak.

Kini, kalau kita ke majlis mana sahaja terutama majlis perkahwinan, mesti akan ada photobooth atau mesin pencetak segera ini kan? posing sana sini then cetak di mesin, terus dapat. Betul kan?
Liberty Printing ialah mesin cetak dan bahan pembekal pemindahan haba di Malaysia. mesin WePrint secara eksklusif diimport, berjaya dan diedarkan oleh Liberty Printing sejak 2015.

Nak print gambar pun mudah, sebab Alja dah pernah buat sebelum ni dekat Majlis berbuka puasa bersama denaihati.

  1. First Scan QR Code di Wechat
  2. Pilih Event yang berada terdekat korang
  3. Pilih gambar yang korang nak print
  4. So adjust lah nak bahagian kepala je ke, kaki je ke, cantik-2 kan. Then Print!
  5. Tunggu lah sampai gambar korang keluar.
Sebelum pilih gambar, ada no untuk korang key in baru boleh pilih gambar. Ala macam no giliran lah. So nanti tahu lah siapa buat dulu siapa kemudian. Jadi tak bergaduh. hahaha

WePrint, mesin percetakan berkualiti tinggi yang disambungkan melalui aplikasi WeChat, telah semakin popular dalam pameran dan pameran bergerak sejak ia dibawa masuk ke Malaysia pada tahun 2015.
Mesin ini sesuai untuk mana-mana sahaja majlis korporat atau swasta dan sesuai setiap lapisan masyarakat untuk mencetak gambar kegemaran mereka ke bahan yang berbeza, termasuk kertas foto, kertas magnet, butang lencana dan sarung telefon.

WePrint bukan sahaja boleh mencetak gambar, tetapi WePrint adalah sumber nombor satu dalam Button Badge Machine, Sticker Thermal Printer, Kad Laminator PVC, serta lain-lain mesin dan bahan percetakan khusus.

Alja dah ada setakat ni 6-7 keping gambar dari weprint. Warna gambar pun cantik. Alja print semasa Majlis bebruka puasa Denaihati. Memang seronok Print gambar sebab mudah. Dah macam Game pun ada sebab berebut nak dapatkan code untuk print. hahaha. Yang penting, Tak jadi 'kotor' bila kena air. Suka material gambar ni. Material kertas untuk gambar pun boleh pilih.
 What can we print for you? Free instant high quality photos!
Setiap Pembelian akan mendapat diskaun sebanyak 10% tau! Jangan lambat-lambat sebab diskaun ni sampai 30 November 2016 ini SAHAJA. So apa tunggu lagi? Gunakan Code NA1001 untuk mendapatkan diskaun sebanyak 10%.

Ia merupakan satu peluang perniagaan baru di malaysia dan No1 di Malaysia. Mesin WePrint ialah Latest trend yang Segera gambar mesin percetakan baru serta dapat Mengubahnya menjadi alat yang menghasilkan wang. Nak juga? Pengedar diperlukan, Dapatkan sekarang! Weprint Machine ialah 1 WeChat Printer di Malaysia.



Untuk sebarang pertanyaan perniagaan, sila hubungi:

Liberty Printing Sdn. Bhd. (1080784-T)
Alamat: 6, 6A & 6B, Jalan Harmoni 1A / KU3, Pusat Commercial Kristal Klang, 42100 Klang, Selangor.
Nombor untuk dihubungi: 019-985 8151 (Elaine)
E-mel: [email protected]
E-mel[email protected]
Waktu perniagaan: Isnin hingga Sabtu (9 pagi hingga 6 petang)


1 Comments:

Write Comments
November 8, 2016 at 6:25 PM delete

Menarik ni. Skrg semua nak gambar cantik and senang dpt yg fizikal (foto)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤