Online Revolution Mega Deals Final Sale | Lazada Malaysia

December 14, 2016 3 Comments A+ a-

Assalamualaikum Hi Semuaaa. Apa khabar? Sihat tak? Tak sihat? Ha ni Alja nak habaq mai benda yang boleh buat hangpa sihat. hahaha Psstt, dari tarikh 12-14 Disember 2016 ni ada promosi Final Sale di Website Lazada Malaysia tau. Wah Wah Wah, Sihat tak dengar? haha


Lazada Malaysia membuka tirai kepada jualan dalam talian terbesar di Asia Tenggara, “Online Revolution” dengan penyertaan lebih daripada 1000 jenama dan 55 000 peniaga tempatan dan antarabangsa. Acara selama sebulan ini yang akan bermula dari 11 November 2016 hingga 14 Disember 2016 adalah jualan “Online Revolution” yang kelima semenjak pelancarannya pada 2012.


Tema untuk jualan “Online Revolution” pada tahun ini ialah “Jenama untuk Semua” (Brands for All) yang akan menandakan evolusi Lazada sebagai hab untuk jenama-jenama kegemaran rakyat Malaysia. Antara jenama yang akan turut menyertai acara “Online Revolution” pada tahun ini termasuklah Drypers, L'Oréal, Nestlé, Samsung dan jenama-jenama lain seperti Prodiet, Microsoft, ZTE, Goon, Bosch, Tesco, Mattel, Sports Direct, dan pelbagai lagi.
Lazada memulakan “Online Revolution” pada 12 Disember 2012 (12.12) dalam usaha untuk mendidik para pengguna tentang membeli-belah dalam talian dan kemudahannya. Apa yang bermula sebagai jualan selama satu hari telah mencetuskan kegilaan membeli-belah yang berkembang menjadi acara selama sebulan sebulan pada setiap tahun.

“Online Revolution” 2016 Lazada akan menyaksikan penyertaan jenama-jenama terkemuka yang sekaligus akan menawarkan beraneka produk popular dan berkualiti, dan tawaran yang terbaik untuk para pengguna dari Asia Tenggara.


Lazada menawarkan jenama dan peniaga dengan sebuah pasaran yang ringkas dan akses terus kepada lebih daripada 560 juta pembeli di enam buah negara melalui satu saluran runcit tunggal.

Korang, Jom terjah Apa yang ada dalam Parcel Of Joy yang Alja dapat dari Lazada ni. Sukaaaaa tau, semua barang yang Kita memang selalu guna and makan.

Wah Syok kan? Jom Shopping! Alja tengah menggila dok tengok website lazada ni. Potongan harga sampai 95% pun ada, memang gila, meroyan tengok harga murah gini. Hahaha So apa lagi? Pergi Terjah Website lazada Malaysia sekarang, Sampai 14 Disember 2016 ni. Nanti Share Share dan Jangan Lupa Hashtag #LZDRevolution ok kalau post di media sosial. 


3 Comments

Write Comments
December 14, 2016 at 1:48 AM delete

lazada mmg bg diskaun habis2an. baru lepas shopping ni guna voucher lazada.. hehe

Reply To This Comment
avatar
Amin Hakim
AUTHOR
December 19, 2016 at 2:30 AM delete

Sempat saya rembat beberapa barang aritu.. harga memang tersangat murah ☺☺☺

Reply To This Comment
avatar
BudakVanilla
AUTHOR
December 21, 2016 at 12:17 AM delete

banyak tengok bloggers update pasal sale lazada dan box of joy nie. tapi baru tengok ada yg buat video macam nie. :D comelllll la suaraaaa alja :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤