Monday, February 13, 2017

Ramen Cheese | Sedap ke ?

Publish on : 1:56 PM There is : 2 Comments Labels :
Assalamualaikum Hai korang, dah makan ke tu? Ni Alja nak bercerita tentang makanan, jangan ada yang terliur ye, Takut korang tengah lapar, kang terliur pula. hihi

Selepas Ramen Samyang original hangat diperkatakan, Ramen Cheese pula diseru seru. So Seorang Alja ni tak boleh kalau benda viral ni lelagi bab makan, mesti nak cuba juga! hahaha


Korang dah cuba? Kalau takut nak cuba and rasa nak tengok review review dulu, nahhh Alja ada sediakan Video KHAS untuk pembaca Blog Alja. KHAS ok, jangan memain, ai is sayang uolls gittew hahaha




hhhhhhhh

2 comments:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .