Sunday, March 5, 2017

05th March, On this day, a princess was born !! Yehaaa :D

Publish on : 10:30 PM There is : 3 Comments Labels : ,


Image may contain: text

Happy Birthday to the most amazing Princess ever, Nur Aljawahir Binti Kamashah. Hahaha Princess hokeh, Thank you for my birthday wishes. Be brave and beautiful is what you are! Yeay Queen of March. 


Terima Kaish semua untuk doa-doa, untuk ucapan manis sweet gula dan tidak lupa juga Soalan-soalan maut iaitu 

"Bila nak kahwin"
"Kahwin jangan lupa jemput"
"sudah sudah lah forever alone"
"Takkan takde orang nak"
"and bla bla blaaaa....."

Ya tuhan, Sister brother semuaaaa kenapa soalan sebegini ditanya, sis terlalu tua ke untuk korang semua T_T hahaha. Cuba teka umur sis berapa? kikiki

Even birthday sendiri, kita beli hadiah sendiri je. Sedihnya, ni baru bebetul forever alone. kau hadoooo? hahaha
Image may contain: 1 person, smiling, standing
Muka bahagia sebab pergi shopping di Wholesale Benang Hijau di BANGI tadi petang. 3Jam juga pusing-2 dalam tu sorang-sorang! Ha bukti forever alone lagi.

Sebenarnya update entry ni hanya untuk kata, terima kasih sangat-sangat sehingga kini, mana sahabat yang sentiasa disisi, kawan baru kawan lama, kawan Poli, ex classmate sekolah menengah, sekolah rendah, Kawan Bloggers, Ex ex boyfren :p hahaha dan terutama buat family yang sentiasa ada disisi Alja tak kira susah senang jatuh bangun.

Love you Korang :)

Yeay Alja turning 18 again again and forever!!



3 comments:

  1. Awh Happy Birthday! In the meantime, love the update - you should do more, most definitely :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Alja. Uyul dah follow blog Alja.

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .