05th March, On this day, a princess was born !! Yehaaa :D

March 05, 2017 3 Comments A+ a-



Image may contain: text

Happy Birthday to the most amazing Princess ever, Nur Aljawahir Binti Kamashah. Hahaha Princess hokeh, Thank you for my birthday wishes. Be brave and beautiful is what you are! Yeay Queen of March. 


Terima Kaish semua untuk doa-doa, untuk ucapan manis sweet gula dan tidak lupa juga Soalan-soalan maut iaitu 

"Bila nak kahwin"
"Kahwin jangan lupa jemput"
"sudah sudah lah forever alone"
"Takkan takde orang nak"
"and bla bla blaaaa....."

Ya tuhan, Sister brother semuaaaa kenapa soalan sebegini ditanya, sis terlalu tua ke untuk korang semua T_T hahaha. Cuba teka umur sis berapa? kikiki

Even birthday sendiri, kita beli hadiah sendiri je. Sedihnya, ni baru bebetul forever alone. kau hadoooo? hahaha
Image may contain: 1 person, smiling, standing
Muka bahagia sebab pergi shopping di Wholesale Benang Hijau di BANGI tadi petang. 3Jam juga pusing-2 dalam tu sorang-sorang! Ha bukti forever alone lagi.

Sebenarnya update entry ni hanya untuk kata, terima kasih sangat-sangat sehingga kini, mana sahabat yang sentiasa disisi, kawan baru kawan lama, kawan Poli, ex classmate sekolah menengah, sekolah rendah, Kawan Bloggers, Ex ex boyfren :p hahaha dan terutama buat family yang sentiasa ada disisi Alja tak kira susah senang jatuh bangun.

Love you Korang :)

Yeay Alja turning 18 again again and forever!!



3 Comments

Write Comments
March 7, 2017 at 4:47 PM delete

happy bday..sama bulan dengan akak ni


Kisahsidairy

Reply To This Comment
avatar
Pen My Blog
AUTHOR
March 7, 2017 at 10:10 PM delete

Awh Happy Birthday! In the meantime, love the update - you should do more, most definitely :)

Reply To This Comment
avatar
Uyul Rosli
AUTHOR
March 8, 2017 at 9:07 AM delete

Happy Birthday Alja. Uyul dah follow blog Alja.

JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤