Empat Tema Baru Blogspot 2017 | Apa kata korang?

March 23, 2017 3 Comments A+ a-

Assalamualaikum hai semua, Buka-buka blog je pop up keluar benda alah ni. Korang dah try ke Template Baru Blogger ni? Katanya lebih mobile friendly. Ehem menarik kan? Tapi sebelum tu, jom terjah dulu apa themes yang baru tu.
1. CONTEMPO
2. SOHO
3. EMPORIO
4. NOTABLE

Katanya lebih mobile Friendly. Alja memang bercadang nak edit blog Alja ni. Tapi Still lagi tgk template mana ok. Korang dah cuba ke Template baru blogger ni? Alja buat preview untuk Notable Template, macam cun!

So Apa kata korang pulak mengenai template baru ni?

3 Comments

Write Comments
Anis Amira
AUTHOR
March 23, 2017 at 1:28 PM delete

Nampak macam cun tapi saya tak dapat nak guna template baru blogger sebab baru je guna template baru yang lain >.< But seriously blogger dah makin cun :D

Reply To This Comment
avatar
Mrs. A
AUTHOR
March 31, 2017 at 11:33 AM delete

Tak explore lagi.

Reply To This Comment
avatar
BLOG EYJA
AUTHOR
May 12, 2017 at 11:38 PM delete

Tak tengok sebab eyja beli template so kalau tak guna sayang.... Tapi boleh kabo yang blogger sekarang much better.

http://www.blogeyja.com

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤