Thursday, March 23, 2017

Empat Tema Baru Blogspot 2017 | Apa kata korang?

Publish on : 12:33 AM There is : 2 Comments Labels : , ,
Assalamualaikum hai semua, Buka-buka blog je pop up keluar benda alah ni. Korang dah try ke Template Baru Blogger ni? Katanya lebih mobile friendly. Ehem menarik kan? Tapi sebelum tu, jom terjah dulu apa themes yang baru tu.
1. CONTEMPO
2. SOHO
3. EMPORIO
4. NOTABLE

Katanya lebih mobile Friendly. Alja memang bercadang nak edit blog Alja ni. Tapi Still lagi tgk template mana ok. Korang dah cuba ke Template baru blogger ni? Alja buat preview untuk Notable Template, macam cun!

So Apa kata korang pulak mengenai template baru ni?

2 comments:

  1. Nampak macam cun tapi saya tak dapat nak guna template baru blogger sebab baru je guna template baru yang lain >.< But seriously blogger dah makin cun :D

    ReplyDelete

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .