Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza

March 23, 2017 4 Comments A+ a-

Dah lama rasanya Alja tak join mana-mana Giveaway yang dianjurkan oleh Blogger-2. Maklumlah, dulu gua Telco biru kena jimat-2. Lagi-2 line slow, baru buka hotspot tetiba dah guna 70% internet. sedih. Maybe line area rumah problem. Takpe. Sekrang dah ok, jadi mula nak join balik mana-mana Giveaway. Maklumlah buat Blog ni sebenarnya tujuan Happy-happy. Ada Job, Alhamdulillah. Takde Job, Alhamdulillah juga. hahaha

Ok! Tanpa melenggahkan masa lagi, Jom Join GA Dari Lyana dan Eyja!

1. Follow Blog Done Lyana Ishak (317) & Eyja (189)
2. Like Page Done
3. Follow Google+ Done
4. Follow Instagram Done
5. Twitter Jarang Guna :D Hihi

Fuh, Hadiah misteri sangat. Apalah agaknya kan? Jenuh nak mikiorr. Marilah Join. Ada rezeki, InsyaAllah! Jadi, kalau korang nak join juga, Bolehlah tekan Banner di atas. Jom Meriahkan lagi :D

22 Mac (Rabu) hingga 4 April 2017 (Selasa).

4 Comments

Write Comments
BLOG EYJA
AUTHOR
March 30, 2017 at 11:53 AM delete

Hello! :) Blog Eyja datang gedebuk kat sini.
Terima kasih sudi join Giveaway by Lyana Ishak & Eyja Masliza.
Eyja dan Yana sangat-sangat menghargainya :*

Ni link senarai peserta, boleh check nama ya? Dan selamat berblogwalking! :*

http://www.blogeyja.com/2017/03/senarai-peserta-giveaway-by-lyana-ishak.html

Pst: kami reveal hadiah dalam post tersebut ;)

Reply To This Comment
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
March 30, 2017 at 3:20 PM delete

hi singgah dari GA yang sama
http://msvelentine.blogspot.my/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html
good luck

Reply To This Comment
avatar
Mrs. A
AUTHOR
March 31, 2017 at 11:29 AM delete

Good luck!
Singgah dari GA yang sama.

Reply To This Comment
avatar
BLOG EYJA
AUTHOR
April 5, 2017 at 9:00 PM delete

Assalamualaikum.. BLOG EYJA dah keluarkan keputusan pemenang bagi Giveaway Lyana Ishak & Eyja Masliza. Boleh semak keputusan kat sini

http://www.blogeyja.com/2017/04/pemenang-pemenang-giveaway-by-lyana.html

Semoga andalah pemenang yang kami cari. Terim aksih sudi join. Mohon maaf sekiranya ada salah silap. :)

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤