Saturday, March 25, 2017

Kate Vanity Mirror | Cermin ajaib idaman setiap wanita

Publish on : 11:57 PM There is : 3 Comments Labels : ,
Sana sini, kalau jumpa cermin, tak sah tak tengok kan? Terutama wanita. Cermin dan wanita tak boleh dipisahkan. Teringat zaman sekolah dulu, pergi sekolah bawak cermin. Hahaha Tak cukup weii cermin tandas. Sebab nak keluar pergi tandas malas, semata-mata betulkan tudung je pun. So, bawak cemrin sendiri, Mula-2 bawak kecik, Last-2 tak cukup, beli hat besar ada tangkai pulok. Saloon kaaa pi sekolahhhh? hahaha Gambar ada kat bawah, disebabkan suka pink dan Hello kitty, so kena lah beli! Hahaha
Omaiiigoddd! cermin dan Alja berpisah tiada. Hahaha sukaaa, update blog pun depan cermin hokehh. Kegilaan dengan cermin. perasan lawa. hahahaha Ok, ada yang tak tahu tentang Kate Vanity Mirror ni ke?
Tadaaaa, ni lah rupa Kate Vanity Mirror atau diberi nama Cermin berlampu. hahaha sukahati je bagi nama tapi ini lah yang Alja selalu bagi nama. Kalau perasan, cermin ni memang diguna untuk mekap-2 bagi nampak lagi terang and cantik bila nak bersolek.

Kalau korang tengok cerita korea, jepun atau seangkatanya, memang banyak dorang menggunakan cermin berlampu ni atau Kate Vanity Mirror. So cahaya takde lah bergantung dekat cahaya lampu panjang hat atas siling tu ja, takde lah malap je nampak.

Bagi yang suka mekap, bersolek ke apa ke, suka fefeling diva memang kena ada cermin ni. hahaha Alja suka gilaaaa. Kalau pergi Ikea, akan ada cermin ni if korang stop dekat bahagian katil-2 perabot rumah tu. Weii feling rumah sendiri tauuuuu kat sanaaaa. hahaha lepastu suka selfie kat lampu tu.
Jadi, dengan adanya cermin berlampu atau Kate Vanity Mirror ni, korang akan nampak lebih glow-glow bila mekap. Nampak simple tapi elegance tau. Weii drama pukul 7 sangat nak feling princess ni. hahaha Ala-ala hollywood dulu-dulu. memang nampak Fabulous. Sekarang wanita mana yang tak suka cermin? hahaha tipu, pakai tudung pun tengok cermin. hahaha
Jadi, disebabkan oleh Kak Naomie buat contest, Alja pun nak join!! Terujaaaa sangat. sebab memang dah idam lamaaaaa. ni pun lambat join sebab busy tak terpegang dek lappy. Harap sempat lah :D Kalau korang nak join contest atau nak beli, boleh singgah di Facebook MakeupmurahbyNaomie



3 comments:

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sila Jaga Percakapan anda . Jika tidak anda boleh didenda tidak melebihi 58 Ribu Ringit atau dipenjarakan atau kedua-duanya !

ANDA SEDANG DIPERHATI . MOHON JAGA TINGKAH LAKU APABILA BERADA DI WWW.CAHAYAPERMATA.MY . TERIMA KASIH .