Kerepek Bronis yang Bikin Ketagih Gila | Kerepek ke Kek Brownies ?

March 04, 2017 1 Comments A+ a-

Assalamualaikum hai hai. Alja nak share dengan korang satu makanan ni. Tengok gambar pun Alja dah Craving bukan main. Demi Jimatkan duit, terpaksa tahan nafsu tengok gambar je. Wei tengok gambar pun dah ketagih, inikan pula bila dah rasa.
Korang pernah dengar tentang KEREPEK BRONIES? Tak? Kerepek ni mcm kerepek pisang ke tapi kenapa bronies? Hahaha ini lah apa yang Alja dok fikirkan sebelum beli. Keterujaan bikin Alja nak beli juga. Sebab selalu kita dengar kalau Brownies je mesti Kek kan? Mesti kek yang dipotong hat kecik-kecik tu. Tapi yang ni, awat Kerepek pulak? Ha, mai rapat nak share dengan korang. Review Iklas dari Alja.
Beli satu rasa macam tak cukup, ni terus beli dua. Lepastu dah rasa terus nak beli lagi ni. Hahaha, Baru buka penutup je, keluar aroma yang menyelerakan. Nak tahu aroma macam mana? Cuba bayangkan tengah puasa, lepastu ada orang buat biskut raya coklat. hahaha Rasa pula, rasa ranggup-ranggup. Korang makan sekali, rasa nak telan banyak kali. hahaha Sebab Alja sorang je boleh habiskan sebotol tu dalam sekelip mata.

Yes, separuh dari botol tu dah habis dimakan oleh gergasi pemakan Alja. Nasib baik sedar diri tengah Diet, kembalilah ke alam nyata. Makan kena control balik. hahaha Disebabkan Alja belanja gambar botol je, nah Alja belanja gambar dan Testimoni Kerepek bronis yang bikin korang ketagih gila!
Semua yang beli ni, bukan sebotol je tau, sekali beli ha hambek macam agen borong. So, korang tak terliur ke? hahaha Nasib Alja tak buat video je tau! hahaha. Kalau korang nak, korang boleh singgah atau whatsapp terus details bawah ni ye :)

Whatsapp : 013 884 1023 Paan ATAU 019 377 1487 Piqa

1 Comments:

Write Comments
Uyul Rosli
AUTHOR
March 8, 2017 at 9:08 AM delete

sedapnyaaaaaa nak sikit.

JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤