Buat duit bernilai USD hanya di Instagram dan Facebook

July 10, 2017 9 Comments A+ a-

"Duit duit dimana kau duit" haha kalau dulu tak ada duit, mesti nyanyi lagu ni. Lagu yang di popularkan oleh penyanyi Hattan yang bertajuk Duit. Hidup sekarang memang kena ada duit. Takde duit, macam mana nak makan? Duit gaji pun tak cukup. Bayar bil api air, minyak ulang alik pergi kerja je dah berapa, kalau naik motor dapat lah jimat, kalau kereta? Semuanya duit!

Hidup memang perlukan duit, tapi jangan sampai jadi hamba duit. Sampai lupa tali persaudaraan, sampai lupa nak bersedekah, sampai lupa diri. Zaman sekarang bukan zaman memboros, zaman menyimpan sebab kita tak tahu apa akan jadi pada diri kita kelak. Alja pun cakap dekat diri Alja sebab Alja juga dalam kategori boros. Jadi, Alja nak ajak korang buat duit. Bukan MLM ok. Haha
Pernah dengar tentang Website NARRATRS tak? Alja pernah share dulu dulu, mungkin korang tak ingat. Takpe, Alja share lagi sekali sebab seorang Alja rajin. hahaha NARRATRS merupakan satu website yang membayar kita jika kita share jenama atau kempen dorang. Untuk sign up NARRATRS, korang kena ada akaun Paypal sebab bayarannya dalam US Dollar tau. Cuba convert kan 1 USD ke Malaysia berapa? Kumpul-kumpul, rajin-rajin tak ke jadi banyak? Nak duit kenalah usaha! Jadi apa tunggu lagi?

Korang ada Facebook atau Instagram atau kedua-duanya sekali yang jumlah pengikutnya Satu Ribu ke atas? Nak duit? Kenalah join NARRATRS. Hahaha. Alja dah buat tau, 1 kempen dapatlah nak dekat hampir 10 Usd. Sebab kerja senang je, Share share je dapat duit. Hahaha
Nak sign up NARRATRS sangat lah mudah.
  • Pergi NARRATRS then Sign up melalui Facebook atau Instagram (Pilih salah satu)
  • Kemaskini akaun NARRATRS korang. Jangan lupa letak akaun Paypal sekali.
  • Pergi ke bahagian atas Tulis "Campaigns" then pilih kempen korang
  • Start Share dan Kumpul banyak duit. Mudah kan?

9 Comments

Write Comments
Maha Mahu
AUTHOR
July 15, 2017 at 12:23 PM delete

Wow duit USD tu hehehe boleh lah daftar mana tahu rezeki kat sini thanks share

Reply To This Comment
avatar
July 15, 2017 at 12:25 PM delete

Baru je register last week
Tak sempat nk godek godek lagi
Wow, payment dalam USD tu

Reply To This Comment
avatar
July 15, 2017 at 1:37 PM delete

Memang best..sis dah withdraw and belanja pun first payment tu..hehehe

Reply To This Comment
avatar
Sherry Saw
AUTHOR
July 15, 2017 at 1:43 PM delete

great now we can start to earn usd. Need to visit to see how it works

Reply To This Comment
avatar
Sebrinah Yeo
AUTHOR
July 15, 2017 at 3:03 PM delete

Ini mcm 8share atau Churp Churp Kan? Tapi bagus sebab boleh dpt USD

Reply To This Comment
avatar
July 15, 2017 at 5:55 PM delete

dah join, tapi belum dapat apa-apa projek dari dorang lagi T-T

Reply To This Comment
avatar
Fadzi Razak
AUTHOR
July 15, 2017 at 6:45 PM delete

Dah join jugak narratrs ni. Memang berbaloi kot. Bayar dalam USD pulak tu

Reply To This Comment
avatar
July 15, 2017 at 8:13 PM delete

Seronok narratrs ni..akak join since last year..best..hihi

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤