Lebih bersemangat untuk bersukan dengan adanya Active Hotpants S5+ Jonlivia | Body Perfecting Fashion

September 26, 2017 0 Comments A+ a-

Nak bersukan tapi takde pakaian yang sesuai? Betul. Tapi disebabkan nak sihat, kena jugalah pakai seluar palazo yang lembik atau seluar track suit. Seluar track suit jenis besar, so tak ngam dengan kaki, nak berlari, buat aktiviti lasak pun rasa kaki jadi berat. Apatah lagi ada seluar track yang jenis plastik, bila jalan bunyi bising "kesok kesik" betul tak? Track suit itulah kegemaran zaman sekolah walaupun bunyi bising. hahaha lepastu jadi seluar sedut. hahaha

Ha, baru-baru ni Alja ada share dekat instagram satu seluar yang best untuk dipakai. Mohon lihat di instagram Alja dan dah banyak kali Alja share, sebab terlalu best dan jatuh hati dekat satu jenama seluar yang diberi nama JONLIVIA Active Hotpants.

Kalau nak buat aktiviti bersenam ni, pakaian pun main peranan tau. Jogging tapi seluar besar, baju tak padan dengan bentuk badan. selesa ke nak bersenam? Takkan? Jadi sebab tu Alja pilih Jonlivia Hotpants S5+ ni. Sangat best. Bila pakaian kita bersesuaian dengan aktiviti harian, kita nak buat kerja pun jadi gembira kan?

Memang ketara dan alami perbezaan bila dah start pakai Acive Hotpants dari Jonlivia berbanding track suit dan seluar palazo lembik yang Alja pakai time berjogging dan bersukan. Alja pakai Size M. Memula Alja ingat tak muat dan tak boleh pakai. Rasa nak menangis sampai dah taknak jumpa seluar ni, sorok terus dalam Almari. Lepastu terdetik dalam hati, sampai bila nak simpan buat pekasam kalau tak try?

So Alja cuba lagi sekali pakai, lah muat! Rupanya seluar ni STRETCHABLE tau. Ok sedut air mata balik. hahaha Dah lah boleh memeri ikut saiz kaki, selesa pulak tu.

Yang bestnya Jonlivia ni, Seluar ni best sebab tak panas dan tak miang macam sesetengah seluar yang pernah Alja pakai. Sesetengah seluar yang Alja pakai sekejap dah rasa miang sampai tahap nak tanggal. Seluar Jonlivia ni membantu mengeluarkan peluh dan salah satu tujuan seluar ini adalah untuk membakar lemak paha dan betis kita. So berbaloi bila beli.
Jonlivia Hotpants ni adalah yang pertama di Malaysia dan menggunakan 100% kain Neoprene Asli. Apa itu Kain Neoprene Asli? Mengikut google, hahaha Kain neoprene tidak hanya bersifat lembut, tahan air dan elastis, tetapi kain neoprene ini juga mampu menahan hawa dingin dan memberikan rasa hangat terhadap tubuh kita.

Jadi sebab itulah Jonlivia Hotpants dapat berfungsi dengan baik kerana bahan untuk menghasilkan seluar Jonlivia Hotpants ni menggunakan 100% Neoprene. Ia juga dipanggil Heatprene kerana bahan yang digunakan dapat membatu untuk mengawal haba badan kita semasa bersenam, atau berjalan. Jonlivia Hotpants juga dapat membakar lemak dan kalori dari biasa. 
Sekarang pakai seluar je dah boleh keluar peluh. Kalau malas sangat macam Alja, pakai seluar Jonlivia Hotpants S5+ sambil kemas rumah, perghh keluar habis peluh dan seronoknya Jonlivia Hotpants ni dapat menyerap peluh kita jadi tak adalah kita rasa geli berair-air dalam seluar.
Jonlivia Hotpants S5+ ni mempunyai poket rahsia di bahagian kanan belah dalam. Dengan adanya poket rahsia ni, ia memudahkan Alja untuk simpan duit atau kad penting. So nak pergi mana-mana pun senang dan selamat sebab poketnya tersorok.

Nasib baik Jonlivia hotpants ni sediakan poket kecik, So senang Alja simpan duit masa Alja pergi ke Sunway Lagoon tempoh hari. Takde terfikir nak letak mana duit atau duit hilang. 
Jonlivia Hotpants S5+ ini merupakan salah satu produk Hot selling di website. Jonlivia Hotpants ni bukan sahaja boleh digunapakai semasa berjogging sahaja, selain itu dapat digunakan untuk,
  • Beryoga
  • Gym
  • Aktivti Tarian
  • Berzumba / Berkardio / Tabata
  • Berjogging
  • Berbasikal
  • Aktivti dalam air
  • Aktiviti santai

Material yang digunakan untuk membuatnya adalah 100% kain Neoprene Asli tau. So korang kena dapatkan Jonlivia Active Hotpants S5+ ini kerana,

  • Sesuai untuk semua aktiviti harian
  • Stretchable
  • Memberikan rasa hangat pada bahagian kaki
  • Dapat membakar lemak serta kalori pada bahagian kaki (Betis & Paha)
  • Kain yang dapat menyerap peluh
  • Poket sembunyi
  • Mudah berpeluh walaupun buat simple exercise
Yang penting, korang tak akan menyesal bila dah beli. Korang juga boleh tengok Positive Review di Facebook Jonlivia dan boleh lihat produk lain yang bukan sahaja seluar, malah Back Support dan arm Shaper pun ada di website Jonlivia.

Di Website korang boleh pilih With or Without Pocket. Harga pun memang mampu milik dan mungkin ada diskaun dari mereka? jadi apa tunggu lagi, Whatsapp atau purchase online sekarang!!

Kalau korang nak juga seluar macam Alja pakai ni atau ingin menanyakan lebih lanjut, korang boleh ke butiran mereka dibawah ini,
Instagram       https://www.instagram.com/jonlivia/
Facebook         :  https://www.facebook.com/jonlivia/
Website           : http://www.jonlivia.com/
No. Contact      : +6016 384 5358

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤