Monday, February 13, 2017

Ramen Cheese | Sedap ke ?

Publish on : 1:56 PM There is : 2 Comments Labels :
Assalamualaikum Hai korang, dah makan ke tu? Ni Alja nak bercerita tentang makanan, jangan ada yang terliur ye, Takut korang tengah lapar, kang terliur pula. hihi

Selepas Ramen Samyang original hangat diperkatakan, Ramen Cheese pula diseru seru. So Seorang Alja ni tak boleh kalau benda viral ni lelagi bab makan, mesti nak cuba juga! hahaha


Korang dah cuba? Kalau takut nak cuba and rasa nak tengok review review dulu, nahhh Alja ada sediakan Video KHAS untuk pembaca Blog Alja. KHAS ok, jangan memain, ai is sayang uolls gittew hahaha




hhhhhhhh