Sandwich Ashrin Food penghantaran sekitar kuala lumpur

January 06, 2018 16 Comments A+ a-

Siapa tak suka sandwich? Sandwich lah paling sedap dan senang nak buat. Terutama waktu pagi. Tapi disebabkan kesuntukkan masa, nak buat pun tak sempat kan? Kadang-kadang malas nak buat. Ada hari kita rajin, ada hari satu benda pun kita malas, kalau boleh nak suruh Jiran sebelah masakkan, kita tukang makan. Hahahaha

Okey, Sekarang Alja nak share dengan korang Sandwich yang senang je, iaitu Beli! Korang boleh beli Sandwich ni dekat Ashrin Food. Ashrin Food menyediakan sandwich serta menyediakan perkhidmatan penghantaran di sekitar Kuala Lumpur. Kalau korang ada kedai atau nak buat income, korang pun boleh jual sandwish dari Ashrin Food dengan harga borong, harga pun mestilah harga borang. Mudah kan? Tak perlu korang susah buat.
Terdapat sepuluh (10) Jenis sandwich dari Ashrin Food dan 3 Kategori Pilihan, iaitu,
  1. Tuna
  2. Sardine
  3. Ayam
  4. Vege
  5. Coeslow
  6. Fish
  7. Crab
  8. Prawn
  9. Cheese, and
  10. Egg Mayo / Telur
3 Kategori Pilihan sandwich,
  • Mini Sandwich
  • Sanwich Boxes
  • Single Sandiwch
*Boleh REQUEST nak sayur atau taknak sayur & Pedas atau biasa/Normal
Tengok gambar pun boleh buat lapar wei bulan lagi ngap! Haruslah sedap juga. Ashrin Food ni telah mula pada bulan November 2017 dan bertapak di Danau Kota dan Menjadi Supplier Sandwich bagi Mood Republik Kuala Lumpur 2017.

Kalau korang nak jadi AGENT ASHRIN FOOD juga dialu alukan. Terutama buat student yang nak jana income buat duit sampingan. Sebab senang je tau jadi Agent Ashrin Food sebabnya TAK PERLU PEGANG / SIMPAN Stok pun. Promote je untuk dpaat pelanggan.

Sandwich dari Ashrin Food yang Fresh dan Lazat ini bakal menjanjikan perut korang kenyang serta memberikan kepuasan dalam diri kerana ia merupakan Sanwich Homemade dan berkonsepkan delivery ke pintu rumah korang. Confirm terbaik! So Apa lagi? Contact nombor bawah ni atau pun korang boleh cuci tengok di Laman sosial ASHRIN FOOD.

  • Penghantaran:
    • Delivery ke tempat anda
    • Self pickup di Danau Kota
  • Open: Monday-Sunday (Setiap hari)
  • Time: 8 pagi sehingga 9 Malam
Untuk pertanyaan lanjut, boleh hubungi Ashrin Food ok? :)

Facebook : Pembekal Sandwich 
Instagram : @Ashrin_Food
Twiter    : twitter.com/AshrinSandwich
Youtube : youtube.com/AshrinFood
Website : https://ashrinfood.blogspot.my/
Email    : ashrinfood@gmail.com
Contact Number : 0124746867


16 Comments

Write Comments
Cik Tie
AUTHOR
January 6, 2018 at 9:20 PM delete

Banyak tu sampai 10 jenis. Boleh la nak tolong promote pun hehe

Reply To This Comment
avatar
emi
AUTHOR
January 8, 2018 at 11:40 AM delete

Weyh aku ni dah la hantu sandwich. Sedapnyaaa nnt nak try la order suruh hantar kat ofis

Reply To This Comment
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
January 8, 2018 at 11:43 AM delete

Semua org suka sandwich. Nak nak Ashrin sandwich nih ada pelbagai perisa..

Reply To This Comment
avatar
el
AUTHOR
January 8, 2018 at 11:46 AM delete

Tengok semua sedap2 ni..

Reply To This Comment
avatar
January 8, 2018 at 11:50 AM delete

Menariknya sebab ada banyak pilihan yang tak makan sayur dan tak suka pedas boleh request sandwich xda sayur dan tak pedas

Reply To This Comment
avatar
iu zira
AUTHOR
January 8, 2018 at 3:13 PM delete

Wah, sandwich pun ada penghantaran ingatkan pizza je. Senang call je kalau perut lapar

Reply To This Comment
avatar
Cahaya Hayati
AUTHOR
January 8, 2018 at 4:06 PM delete

Nampak sedap dan menarik sandwich. Nanti nak cuba gak..

Reply To This Comment
avatar
zaza iman
AUTHOR
January 8, 2018 at 4:07 PM delete

Kann.. Haha cara paling senang beli je.. Tambah pula kalau yg nak makan nya sorang.

Reply To This Comment
avatar
tenku butang
AUTHOR
January 8, 2018 at 4:22 PM delete

wah...sekarang ni nak makan apa2 mudah je kan.. bole call dan terus sampai depan mata.. sedapnya alahai sandwich tu.. meleleh air liur

Reply To This Comment
avatar
zaza iman
AUTHOR
January 8, 2018 at 4:36 PM delete

amboi alja..sedapnya sandwish.. alja mmg betul pun cara senang beli haha.. kalau nk makan utk sorang belilah..kalau ramai2 mmg kena buat.

Reply To This Comment
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
January 8, 2018 at 7:22 PM delete

Lama tak makan sandwich..

Reply To This Comment
avatar
Wendy Pua
AUTHOR
January 8, 2018 at 7:53 PM delete

Nak Order utk Gathering lain kali

Reply To This Comment
avatar
January 9, 2018 at 8:40 AM delete

ni kalau dekat memang akak dah order ni...alja buatkan untuk akak..pastu pos jb..haha

Reply To This Comment
avatar
JAMIL HASHIM
AUTHOR
January 12, 2018 at 4:24 PM delete

mudahkan untuk sarapan pagi...

Reply To This Comment
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
January 12, 2018 at 10:46 PM delete

sedapnya..akak pun suka sandwich. Selalunya buat sendiri je..walaupun surirumah akak pun kadang2 rasa nak buat sandwich pagi2 agak leceh la..Baik order je..hahaha

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤