THYMOS ANTI SINUS | Melegakan sakit Resdung hanya dengan 1 Spray

February 12, 2018 0 Comments A+ a-


"Bersin, hidung tersumbat, mata berair, telinga tersumbat, gatal mata. Argghhh stresssnyaa!! Macam mana nak legakan semua sakit ni. nak buat kerja pun susah. Asyik selsema, bersin, mana tahan macam ni. Rasa nak baring tidur je. Urgh! Pening lagi ni. Apa nak buat ni!!"
Assalamualaikum Hai korang! Korang ada simptom-simptom yang Alja share dekat atas? Ha, nak tahu tak itu adalah antara simptom-simptom Sinus atau Resdung tau. Alja selalu sangat dah kena, sebab tu dah faham sangat simptom-simptom resdung ni. Siapa je tahan kalau kena macam ni? Memang satu kerja tak jalan lah.

Sinus ni tak lain, confirm akan rasa sakit dan berat antara hidung, mata dan dahi. Seksa sangat kan? Rasa nak pejam mata dan tidur je. Semua kerja tolak tepi, sebab bila dah jadi macam ni, Kepala pun jadi pening sekali. Betul-betul seksa.
"Ala relaks lah, aku bukan ada sinus pun"

Sama sekali salah, Dr. Ahmad Nordin kata, Sinus ni boleh berlaku kepada sesiapa sahaja atau dalam erti kata lain, Sinus ada pada semua orang. Sama ada yang sihat atau tidak. Yang bezanya ialah antara Sinus teruk dengan Normal sahaja. *Kalau salah boleh betulkan :)

Jadi, jangan kata kita takde sinus, takde resdung. Yela, Udara kita di Malaysia bukanlah bersih mana, dengan adanya terlalu banyak kenderaan dan mengeluarkan asap terutama sekali Lori. Ye, dengan asap lori yang mungkin tak servis. Dengan Udara yang tak bersih. Sana sini Construction. Pasti akan ada sikit walaupun tak banyak sinus tu dalam diri kita.
THYMOS ANTI SINUS/NASAL ALLERGIES SPRAY. Alja dah try guna, baru pakai 1-2 kali pun dah nampak kesan. Tak tipu, betul! Sebab Alja memang ada Sinus problem. Benda ni sangat sangat membantu Alja. Kerana ada positif feedback dekat diri Alja, So Alja nak share dengan korang semua berita baik untuk pesakit Sinus.

THYMOS is the world’s most advanced sanitiser that works relentlessly around the clock to protect any treated surface of your choice from the most harmful bacteria and viruses, including the smallest virus ever found. THYMOS is clinically proven to kills 99.99% of MERS-CoV, H1N1, EnteroVirus, MDR Bacteria and other pathogens
SIAPA BOLEH MENGGUNAKANNYA?
  • Semua peringkat umur boleh guna
  • Kanak-kanak
  • Bayi
  • Ibu Mengandung
  • Lanjut Usia
Dengan adanya THYMOS yang boleh melegakan sakit sinus bertahun-tahun dalam masa 3 hari paling minimum. Sangatlah TIDAK RUGI untuk memilikinya. Sayang Kesihatan ke tidak? Kalau sayang, kena grab satu tau! hehe

Lagi satu, ia didatangkan didalam bentuk spray. Jadi mudah terutama untuk anak-anak korang. Ye, seksa nak bagi kanak-kanak makan ubat. Anak buah Alja sampai berlari, meraung sebab taknak makan ubat. Jadi THYMOS ni spray spray siap! mudahkan?

CARA MEMAKAINYA?
  • Spray seperti Pefume untuk MENINGKATKAN ANTIBODI
  • Spray pada bantal / Bolster bagi MENGURANGKAN ALAHAN SINUS
  • Spray di udara untuk KELEGAAN SEGERA DARIPADA KERENGSAAN
1 semburan boleh tahan dalam 12 jam tau. Tahan lama kan? Nampak je kecik, tapi boleh sembur sebanyak 170 kali semburan. Sesuai untuk seisi keluarga. 1 botol ini sebanyak 10ML. Jadi tak rugi untuk korang milikinya satu.

Teknologi “Self Sanitizing” (pembersihan automatik) yang telah dipaten ini mengandungi mineral aktif berkualiti tinggi yang menghasilkan ion negative bakterostatik yang menyahfungsikan dan memusnahkan kuman-kuman, patogen dan allergen sebelum ia berpeluang menyerang. Mineral aktif ini akan cas semula secara automatik apabila terdedah kepada udara, maka sekali semburan boleh tahan 12 jam. Ia tidak mengandungi alcohol, bahan kimia toksik, steroid ataupun wangi-wangian. Ia adalah selamat kalau terkena kulit, walaupun pada kulit kanak-kanak. (Sesuai untuk kanak-kanak berusia 1 tahun ke atas.)

Jadi, Alja cadangkan supaya menggunakan dosage seperti yang disarankan oleh THYMOS, sehari 4 semburan pada bahu atau bahagian dada, dan 6 semburan pada bantal atau katil sudah cukup.

Sebab apa alja kata TAK RUGI? Sebab Alja dah cuba! Alja bagi anak buah Alja, dia memang kuat bersin. Rasa nak potong hidung dia bagi stop bersin. Alja selalu sangat hidung tersumbat, mata gatal gatal, bila spray dah kurang dah. baru 1 hari, kalau 3-5 hari? InsyaALLAH baik.
Memang kesembuhan datang dari Allah. Tapi kita kena berusaha untuk mencari kesembuhan. Tiada sakit yang tiada ubat dan kesemburan KECUALI MATI. Ha, jadi tak salah korang cuba. Lepasni Alja nak bagi abg ipar Alja pula try. Nanti Alja update feedback abg ipar dekat entri ni juga ok?

THYMOS Anti Sinus/Nasal Allergies Spray ini Revolutionary “Self-Sanitizing” Technology dari UK. Korang boleh dapatkan THYMOS ANTI SINUS ni Exclusively available dekat Guardians Malaysia. Original Price RM75. Sekarang harga promosi hanya RM69.90 termasuk GST! Dibawah ni Alja share dengan Korang dari Website GUARDIANS
Untuk Info lanjut, korang boleh layari Laman sosial THYMOS dibawah ini,

GUARDIANS : THYMOS
FACEBOOK    :  THYMOS
INSTAGRAM  :  @Thymos.global
WEB                :  www.thymosglobal.com
MALAYSIA DISTRIBUTOR :


Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤