G-Storm 360 minuman Pra-campuran Super Goat Asli | Membaiki masalah berkaitan Sisitem Penghadaman

March 22, 2018 0 Comments A+ a-

Alja sejenis manusia bila salah makan, akan gastrik yang teramat sampai tak boleh berjalan langsung. Siapa yang faham and pernah rasa je akan tahu pedihnya perut tu, lepastu rasa loya loyaaaa, rasa tak sedap dari perut tu sampailah ke tekak. Nasib tekak kalau ke kepala terus, lagi haru!

Tapi sekarang no moreeeeee lagi. semua masalah gastrik, pedih ulu hati dan berkaitan penghadaman dah takda masalah lagi. Alhamdulillah sejak Alja mula amalkan beberapa minggu lalu produk yang sangat superbbb ini. Korang patut guna sebab ini review JUJUR dan Alja memang ada masalah gastrik.
Teringat 2 tahun lepas semasa belajar di Perak di Sem akhir, tak tahu kenapa dengan tetiba selalu dan hampir hari hari gastrik. Makan tak kena waktu mungkin. Makan tengah malam pun boleh jadi pedih ulu hati dengan tiba-tiba tau. Sampai housemate terpaksa hantar ke hospital sebab menangis je menahan sakit. nak minum air nak ke toilet semua mengesot. Kalah suster ngesot.

Sampai kena masukkan air 2 kali dalam badan. Tq housemate, sebab sanggup melayan saya yang sakit. Sayang Susi, Mashi, Aini, Yati, Fad, Rara, Nonie, Ida, Diela and Fit. Sebab kita sama sama jaga waktu berjauhan dengan family. Sebab budi dorang takkan boleh dibayar and tak akan terlupa waktu sesaat. Kerana ....

Budi yang baik dikenang jua
Oh ya, berbalik kepada produk tadi, Alja sekarang teramatlah busy dekat ofis sampai makan pun lupaa, beli air dari pagi sampai balik kerja lah mcm tu. Takdan nak buat kerja lain. Tapi ok pulak tak rasa sakit perut. Emmm lupa pulak pagi tu minum G-Storm sebab takut sakit perut tak makan kan. And Magic, tadaaa!! Seharian tak makan
Ingat tak tentang Susu Kambing VaChoc yang Alja ada update baru baru ni? G-Storm dan Susu Kambing VaChoc ni keluaran yang sama tau. Alja jatuh cinta sangat dengan produk keluaran dari EllVita ni tau. Lagi satu sebab EllVita ni produk-produk mereka diformulasikan oleh Dr Perubatan tau Serta sesuai untuk semua peringkat umur.

G-Storm 360 ini mempunyai 22 bahan makanan yang lengkap dan penting tau malah dapat membersihkan Usus, membuang toksik dan dapat memberikan tenaga. Lahhh, patutlah haritu makan waktu pagi pun takde rasa lapar, penat malah aktif lagi bekerja adalah. Rupanya ini khasiat yang terkandung dalam G-Storm 360 ni. Bestlah kalau mcm tu.
Mesti korang tertanya-tanyakan apalah isi kandungan G-Storm ni? Apa 22 bahan yang lengkap sangat tu? Haaaa, badan kita ni sihat atau sakit bergantung kepada apa yang kita beri kepada badan kita. Selalu bagi Fast food, jadi tak sihat lah badan. Kalau bg healthy food, nak jalan 1000 langkah pun tak rasa penat. Tak percaya? Cuba!

Untuk 22 bahan yang Alja kata tadi tu. Antaranya yang alja ingat ialah,

  1. Lobak Merah [ Carrot ]
  2. Aloe Vera
  3. Almond "Sedap pulak almond londonnnnn"
  4. Bayam
  5. Black Seeds
  6. Apple
  7. Stevia
  8. Susu Kambing
  9. Peppermint
  10. Tomato
KELEBIHAN G-STORM 360
Korang ada masalah penghadaman tak? Terdapat beberapa kelebihan G-Storm ni tau yang PATUT korang tau dan mungkin korang juga ada simptom-simptom ni. Emmm
  • Pedih Ulu Hati & Gastrik
  • Kerap Sendawa
  • Sesak Nafas
  • Badan Lemah
  • Pening & Muntah
  • Masalah berkaitan penghadaman
  • Selalu Lesu? Hey G-Storm 360 boleh Menambahkan Tenaga tau, dan
  • disamping itu ia juga dapat membuang Toksik barulah badan sihat kalau toksik dah dinyahkan. Betul tak?
CARA BANCUHAN G-STORM 360 teramatlah mudah. Macam macam cara boleh bancuh G-Storm ni tau. Rasanya pulak tak payau dan tiada bau hamis. Sangat sedap bau mint bila minum rasa Chewing Gum bubble.

Untuk 1 Sachet G-Storm dicampurkan ke dalam 120ml air Sejuk/Suam. Air Sejuk boleh tapi Pastikan Shake shake uollss dulu bagi larut dan bebetul larut DITAMBAH pulak Ais. Pergh sejuk tekakkkk. Hahaha

Korang patut cuba sebab ia adalah Energy Booster yang sangat sesuai untuk seisi Keluarga. Harga sangat lah berpatutan dan mampu milik.

Harga G-Storm 360 ialah,
  • RM60 untuk Saiz Standard dan,
  • RM120 untuk G-Storm Bersaiz besar.
Untuk pertanyaan lebih lanjut, korang boleh hubungi,

WEBSITE          :    www.ellvita.com
FACEBOOK      :   ellVita Susu Kambing HQ
INSTAGRAM   :    ellvita HQ
HOTLINE         :    019-2020 911


"Enjoy A TASTE OF NATURE With G-Storm"


Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤