Snow Crystal by Elldora | Kulit makin sihat dan lebih bermaya

March 28, 2018 3 Comments A+ a-

Tidak kira lelaki atau pun perempuan pasti impikan kulit yang sihat, bebas jerawat dan tona kulit yang sekata. Tipulah kata tak suka akan kecantikkan kan? Terutama kita sebagai seorang Perempuan pasti idamkan kulit ala ala cinderella, snow white dan sebagainya. Tak jadi kulit macam dorang pun, mesti terlintas asalkan kulit sihat.

Sakit dan seksanya bila berjerawat. Malu dengan parut sana sini. Kulit muka kusam bila tanya umur, muka lebih tua dari umur. Nak cantik sanggup dengan cara yang salah. Enjit sana cucuk sini. Jahit sana, bedah sini. Seksa badan dan muka kita tu awak. Apa kata Alja share dengan korang satu produk kecantikkan yang 100% Bahan semula jad iaitu keluaran ELLDORA iaitu SNOW CRYSTAL.
Kenapa Alja syorkan korang Snow Crystal ni? Sebab Snow Crystal ni mempunyai 22 bahan aktif yang tersangat terbaik dan the best. Malah korang boleh dapatkan result seawal 2 minggu selepas consume Snow Crystal ni.

22 bahan aktif yang Alja katakan tadi tu termasuklah Vitamin C, Sakura, Bird Nest, Lychee, Papaya, Tomato, Strawberry, dan beberapa bahan lagi yang terkandung di dalam Snow Crystal by ELLDORA. Bagi Alja, Snow Crystal ni merupakan tablet yang sangat serba serbi lengkap untuk kecantikkan.
Review Alja kali ni untuk snow crystal memang superbbb excited. Teruja sangat sebab memang nampak hasil. So keterujaan Alja kalini nak share dengan korang apa yang Alja alami selepas consume Snow Crystal lebih kurang 3 minggu secara tak konsistan dan on off.

PARUT DAH MAKIN PUDAR
Seriously parut Alja memang susah hilang. Tacap lah guna foundation tebal mana memang still akan nampak. lagipun Alja tak suka mekap tebal, terasa muka akan jadi berat. So redha je lah dengan parut yang hitam legam tu. tapi selepas consume Snow Crystal ni, dalam masa seminggu lebih parut tu eh eh makin pudar. Letak foundation nipis nipis pun dah tak nampak. Suka sangat lah. Sebab Alja punya parut ni nak hilang makan masa 2-3 bulannn. Sedih betul parut je kan tapi lama bebeno nak hilang. Tak Percaya? tengok gambar sebelum dan selepas consume Elldora Snow Crystal ni. PARUT? eiuwww. hahaha

JERAWAT CEPAT KECUT DAN TAKUT NAK MUNCUL
Yes, jerawat besar besar tu mesti akan cepat kecut. Naik jerawat je terus ngap Snow crystal, tengok esok jerawat tu kecut. Nak naik jerawat besar besar tu dah jarang dah. ada pun 1-2 ketul je itupun time bulan mengambang. Biasalah bulan mengambang, hormon tak stabil ni memang akan keluar. Sekarang tinggal jerawat halus je. Nak konsistan lebih dengan Snow Crystal, nak kulit yang lebih sihat.

WAJAH LEBIH LEMBAP, BERMAYA DAN TONA SEKATA
Muka sekarang pun lembap je, bukan berminyak tau tapi lembap. Rasa fresh, tona kukit pun sekata takde berbelang kesan pakai tudung sebab berjemur. Eh suka betul lah dengan kulit sekarang. Asyik dok pegang pegang je. Tangan gatal. Teruja sebab bila kulit dah makin bermaya ni. Kalau tak, lesuu je, kita sendiri pandang pun tak hingin apatah lagi kalau orang lain pandang.
Mesti tertanya kan macam mana bentuk Snow Crystal ni? Refer gambar atas. 1 botol Snow Crystal ni ada 60 biji dan tablet ni ada dua warna, Pink dan putih. Sesuai lah dengan rasa dia iaitu rasa berry berry strawberry dan Laici. Sedapp macam gula gula sampai anak buah pun nak sebab dia ingat gula-gula. Sampai menangis lah dia sebab Alja tak kasi,

TIPS MAKAN SNOW CRYSTAL [ Nak kesan lebih cepat ]

  • Banyak minum air masak
  • Jangan atau kurangkan minuman berkafein atau berkarbonet
  • Jaga Pemakanan
  • Konsistan Makan Snow Crystal
  • Sehari ambik 2-3 tablet (2 tablet pagi, 1 malam ATAU 1 malam, 1 pagi)
  • Ok sekarang dah boleh jd Snow White hehe

Nak tahu tak? Snow Crystal keluaran Elldora ni merupakan satu-satunya produk tablet yang mempunyai 22 bahan hebat dan semulajadi. Menakjubkan kan? Ia juga Selamat digunakan kerana menggunakan 100% bahan semulajadi tanpa bahan terlarang dan berbahaya. Ia juga merupakan Tablet yang boleh dikunyah, so takpayah takut nak telan ubat lelagi yang takut dengan ubat tu. Ni Supplement tambahan tau bukan ubat. So rasa sangat sedap.

APA ITU SNOW CRYSTAL?

  • Snow Crystal mempunyai 22 bahan yang hebat dan semulajadi
  • Mempunyai sistem pencerahan 2 kali ganda hebat
  • Esktrak bahan premium seperti L-Cysteine, Vitamin C, Collagen, Astaxanthin dan Mangosteen
  • 100% bahan semulajadi

So sangatlah best Snow Crystal ni dan terdapat beberapa feedback yang baik untuk Alja share dengan korang semua..
 
Ok, Alja dah share review dari Alja sendiri sebab Alja dah makan. Feedback baik dari orang lain pun Alja ada share. Korang taknak try ke? Kesan seawal 2 minggu tau. Ada masa lagi ni nak gojes time raya. nak keluar pun tak ambik masa lama untuk mekap sebab kulit dan berseri dan sihat.

Ha, Selain Snow crystal, Elldora juga tidak lama lagi akan muncul produk baru di pasaran keluaran Elldora iaitu Majestic Touch Treatment Foundation dan Dermalic Skincare . Dengan bantuan Doktor perubatan dan chemist, maka terhasillah produk elldora yang diformulasi khas untuk mereka yg inginkan produk selamat & natural yang mampu merawat, memutih, meremajakan dan mencantikkan kulit anda. Best kan? Sebab ianya bukan produk timbang kilo tapi produk yang dibantu oleh Doktor perubatan dan chemist.
 
Ha macam best je kan produk baru keluaran Elldora ni? Tak sabar nak tunggu keluaran baru ni. Lagi lagi foundation. Sebab Alja minat mekap, foundation memang tersangat penting kerana foundation merupakan benda asas untuk mekap.

Ok, untuk snow crystal. Alja confirm korang dah jatuh hati kan? Sebab Alja makan 3 minggu tak konsisten sebab lupa pun dah nampak kesan. Apatah lagi kalau korang try Snow Crystal ni secara konistan. Mesti lagi gebu gebas. Dibawah ni Alja Share details Snow Crystal untuk korang contact ok?

WEBSITE         : http://elldora.blogspot.my/
FACEBOOK     : elldorabeautyandhealth
INSTAGRAM   : @elldora_beauty_hq
CARELINE       : 019 227 1077


3 Comments

Write Comments
Fatin Diana
AUTHOR
April 6, 2018 at 11:49 PM delete

makin cantik la Alja pasniii ;)

Reply To This Comment
avatar
tifna
AUTHOR
April 7, 2018 at 11:09 PM delete

Wahh bestnye..mmg nampak perubahan.

Reply To This Comment
avatar
Mellya Musa
AUTHOR
April 9, 2018 at 9:25 PM delete

Dah try jugakkk ❤ mmg best fall in love btoi laa.. hehe siap repeat

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤