Jom sertai peraduan Wefie Raya bernilai RM 10,000.00 dengan beberapa langkah mudah oleh Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs

June 26, 2018 24 Comments A+ a-

Hai korang, korang pernah dengar tentang Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs? Tipulah tak pernah. Berapa banyak kali Jus Hidayah Gold masuk Segmen tajaan Wanita Hari Ini dan Jom Singgah. Alaaa Sblm WHI, Mesti ada slot Jom Singgah di TV3 yang memperkenalkan Founder-founder produk kesihatan termasuklah Jus Hidayah Gold dan segala produk keluaran Seraimas Herbs.

Jus Hidayah Gold adalah minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik. Produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi ini turut dapat membantu pelbagai masalah kesihatan. Tidak terhad kepada penyakit ringan sahaja, Jus Hidayah Gold juga dapat mengatasi penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit) dan sebagainya.

Kalau korang tak selalu tengok TV takpe, Iklan Produk keluaran Seraimas Herbs ni juga banyak kita dengar di corong corong radio. "Jus Hidayah Gold, Raja Segala Herba" atau korang mesti dengar lagu dekat TV, Hahaha lagu ni anak buah Alja dok joget lagi ok walaupun dorang just berdiri joget kiri kanan je. hahaha.

"Kami Semua sepakat
nak cergas serta kuat
minum Jus Hidayah Gold
kekal sihat walafiat"

Warisan herba sepanjang zaman ini mampu dimiliki untuk kesihatan seisi keluarga serta mengeratkan lagi jalinan kebahagiaan bersama. Lebih Kuat, Lebih Cergas dan Lebih Beramal dengan Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs.
Kalau korang nak tahu, Imam Muda Asyraf telah dipilih untuk menjadi duta produk kesihatan yang terkenal dengan tagline "Lebih Kuat, Lebih Cergas, Lebih Beramal’ iaitu Jus Hidayah Gold keluaran Seraimas Herbs. Nama Imam Muda Asyraf tidak asing lagi dihalwa telinga kita, Beliau merupakan juara musim pertama program Pencarian Imam Muda yang diadakan di Astro Oasis.

Imam Muda Asyraf juga meneruskan diri dalam dakwah beliau menerusi program bual bicara iaitu Hidayah Talk yang membincangkan pelbagai isu melalui laman Facebook pengeluar jus ini iaitu Seraimas HQ. Program bual bicara yang berlangsung tiga kali dalam sebulan ini mengupas topik-topik semasa tentang kekeluargaan dan pentingnya kesihatan.

Psstt, nak duit raya dengan beberapa langkah mudah?

Seraimas akan mengadakan Peraduan Wefie Raya bermula 17/5/2018 sehingga 1/7/2018 ini. Penyertaan hanya boleh dihantar bermula 17/5/2018. Penyertaan terakhir akan diterima sehingga pada jam 10 malam 1/7/2018.

Cara Penyertaan korang boleh melawat di website seraimas.my/peraduan untuk tahu lebih lanjut mengenai peraduan yang diadakan oleh Seraimas Herbs serta hadiah hadiah yang bakal dimenangi dan juga cara untuk submit penyertaan wefie raya korang yang cantik tu ^^

Hadiah : Seramai 5 orang pemenang akan dipilih. Berikut adalah hadiah-hadiah yang bakal dimenangi,

  • TEMPAT PERTAMA:
    • Gold Bar (20g) DAN 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas
  • TEMPAT KEDUA:
    • Gold bar (10g) DAN 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas
  • TEMPAT KEDUA SEHINGGA KELIMA:
    • 1 Dinar Emas DAN 2 jemputan ke rumah terbuka bersama Imam Muda dan keluarga Seraimas
Korang boleh dapatkan Jus Hidayah Gold di:-

Yang Bestnya, korang boleh menghantar seberapa banyak penyertaan yang dikehendaki dengan syarat setiap penyertaan mesti mempunyai gambar kotak produk Jus Hidayah Gold sebagai bukti pembelian. Pemenang dalam peraduan ini akan dipilih berdasarkan gaya yang paling kreatif. Pemilihan pemenang dibuat oleh pihak juri yang dilantik.

Tarikh Tutup Penyertaan adalah pada 1/7/2018 jam 10 malam dan akan diumukan di Facebook Seraimas HQ



Serai Mas Herbs Sdn Bhd ditubuhkan pada 2005 di atas impian dan inspirasi oleh pengasas yang juga Pengarah Urusan Syarikat, Datin Hajjah Sunita Bibi Ali Akhbar. Menyedari hakikat bahawa sektor makanan tambahan bagi tujuan kesihatan dan juga produk kosmetik serta kecantikan amat menggalakkan, maka syarikat ini mula beroperasi dengan menyediakan pelbagai rangkaian produk yang bermutu tinggi.
Perjalanan Serai Mas Herbs Trading bermula daripada sebuah kedai jamu milik Datin Hajjah Sunita Bibi yang ketika itu menjadi stokis untuk satu produk lokal syarikat lain. Beliau nekad untuk membina empayarnya sendiri selepas dia ditipu dan ditikam belakang oleh syarikat terbabit. Datin Hajjah Sunita Bibi juga percaya dengan mengeluarkan produk kesihatan ini, ia dapat membantu orang ramai untuk menjaga kesihatan walaupun sibuk dengan kehidupan harian.

Menekankan isu kekeluargaan, setiap produk yang dihasilkannya mampu dimiliki oleh setiap ahli keluarga kerana produknya bermula dari produk bayi, kanak-kanak, ibu mengandung, serta warga emas. Malah harga mampu milik yang ditawarkan ini mampu untuk dimiliki oleh setiap ahli keluarga di Malaysia.
Beliau percaya dengan hubungan kasih sayang dan kekeluargaan yang penting dalam satu keluarga itu, produk ini mampu memberi kesan positif jika diamalkan selalu. Beliau juga mahu produk kesihatannya ini mampu pergi jauh dan boleh mengorak langkah hingga ke luar negara.

Sebarang Pertanyaan Boleh hubungi di Talian +6012 7848364 , atau anda juga boleh melayari Website dan mana-mana laman Sosial Seraimas HQ untuk melihat lebih lanjut segala produk keluaran seraimas.

Website: www.seraimas.my
Facebook: Seraimas HQ
Instagram: @seraimashq
Youtube: Seraimas Herbs

"Semoga kita dikurniakan kesihatan yang dapat memudahkan kita membanting tulang 4 kerat demi membantu keluarga serta dapat membantu orang terdekat dan dapat memudahkan kita tunaikan kewajipan kita sebagai HambaNya. Aamiin! InsyaAllah. Kan Setiap penyakit ada penawarnya, kecuali MATI. Jadi berusaha selagi mampu"


24 Comments

Write Comments
Dunia Zumal
AUTHOR
June 26, 2018 at 7:58 PM delete

Wah lumayan hadiahnya. Nak try la..

Reply To This Comment
avatar
kitepunye
AUTHOR
June 27, 2018 at 12:03 AM delete

haa... nie yang lagi semangat nak berwefie nie

Reply To This Comment
avatar
June 27, 2018 at 4:15 AM delete

wah !! best ni.. memang kena join !! bukan senang orang nak bagi nilai sebesar itu.. hee~

Reply To This Comment
avatar
June 27, 2018 at 8:55 AM delete

senang sangat contest gini. Ber'wefie'je boleh menang. Harap dapat menang la... eem kena pergi cari jus tu dulu apa2 pon... kan? kang x valid plak nnt...

Reply To This Comment
avatar
Wawa Ashihara
AUTHOR
June 27, 2018 at 9:50 AM delete

wah menarik hadiah dia....gold bar tu....bkn sng nk dpt kan... jom wefie! boleh join cmni... :)

Reply To This Comment
avatar
irra yyan
AUTHOR
June 27, 2018 at 9:51 AM delete

InsyaAllah nak join. Nak cari lah jus Hidayah gold ni. Nak kena jaga kesihatan dari muda

Reply To This Comment
avatar
June 27, 2018 at 12:07 PM delete

alja meh try ni jus mana tahu lepas ni body leh sihat dan solid molid gitu yummmmm lepas tu wefie dan menang 20g gold bar gitu

Reply To This Comment
avatar
Sue Sopian
AUTHOR
June 27, 2018 at 1:37 PM delete

Wow! Hadiah menarik ni..

Reply To This Comment
avatar
Nadia Johari
AUTHOR
June 27, 2018 at 4:49 PM delete

Kandungan dia 23 herba..bagus sangat untuk kesihatan dalamn dan luaran..jom join contest

Reply To This Comment
avatar
iuzira
AUTHOR
June 28, 2018 at 11:22 PM delete

beruntung sapa yang menang, kena dapatkan juga ni jus hidayah . mana tau rezeki last minit. bagus ni kalau amalkan badan pun sihat

Reply To This Comment
avatar
Fadzi Razak
AUTHOR
June 29, 2018 at 2:50 PM delete

Hadiah best gila tapi tak sempat nak join. Tinggal 2 hari lagi ni. Jus Hidayah tak cari lagi. gambar tak ada huhu

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:15 PM delete

@Dunia Zumal Best kan hadiah dia? Alja pun nak try juga kalau ada kesempatan ^^

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:16 PM delete

@kitepunye haha kann, selalu selfie tak dapat pape, ni selfie dapat hadiah lagi.

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:17 PM delete

@atiehilmi dot com kann, nak tunggu beli sendiri ntah bilaaa lah

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:18 PM delete

@Atikah Norbaki yes betul, cari jus tu then wefie beramai ramai ^^ better cari dekat tempat yang Alja dah suggest tu :D

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:19 PM delete

@Wawa Ashihara tahu takpe, bukan senang nak dapat, ni selfie dapat gold bar. Kita selfie tak dapat pape.

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:19 PM delete

@irra yyan betul! Jangan dah tua baru nak jaga, sayangi diri anda ^^

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:21 PM delete

@Syafiera Yamin hahaha InsyaAllah jika berkesempatan Alja nak join, Mak alja pun makan Jus Hidayah Gold ni

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:21 PM delete

@Sue Sopian sangat sangat menarik, dah dapat gold bar dapat pulak makan. fuh jimattt haha

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:22 PM delete

@Nadia Johari Betul, ada 23 herba yang sangat bagus untuk kesihatan. masa ni lah kita kena jaga kesihatan kita :D

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:23 PM delete

@Mrs FaRa jom Fara kita join samaaaaaa :D

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:23 PM delete

@iuzira yes yes, Tuah manusia siapa tahu kan ;)

Reply To This Comment
avatar
Nur Alja
AUTHOR
June 29, 2018 at 5:24 PM delete

@Fadzi Razak Last minit join mana tau ada rezeki. InsyaAllah hehe

Reply To This Comment
avatar

Sila jaga di setiap perkataan yang anda berikan disini. Ingat-ingat sikit, Setiap perkataan akan disoal di akhirat dan juga Jari serta lidah inilah yang paling tajam menghiris hati. Terima Kasih ❤